Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Fiets kwijt? Vind ‘m op www.verlorenofgevonden.nl !

Blog

Fiets kwijt? Vind ‘m op www.verlorenofgevonden.nl !

Inmiddels zijn er al 63 gevonden fietsen bij de gemeente gebracht. Kijk op www.verlorenofgevonden.nl of jouw fiets ertussen zit.

Sinds 1 mei 2012 is de gemeente Katwijk verantwoordelijk voor verloren en gevonden voorwerpen. Dit geldt ook voor gevonden fietsen of fietsen die langere tijd onbeheerd op een openbare plek staan.

Al deze voorwerpen worden geregistreerd op www.verlorenofgevonden.nl.

Ben je je fiets kwijt?
Neem dan een kijkje op de website.

Staat jouw fiets er tussen?
Dan kan je op het gemeentehuis een afhaalbewijs halen en de fiets bij de milieustraat afhalen. Elke vrijdagmiddag bestaat de mogelijkheid om fietsen op de milieustraat op te halen.

Fiets gevonden?
Als je een fiets hebt gevonden, kan je dit telefonisch, aan de balie in het gemeentehuis of via www.katwijk.nl melden. Je mag de fiets vervolgens zelf bewaren en na een jaar eigenaar worden. Kan of wil je de fiets niet zelf bewaren, dan kan je de fiets naar de milieustraat brengen.

Bewaartermijn
Voor fietsen met een waarde onder €450,- is de bewaartermijn drie maanden. Fietsen met een waarde van meer dan €450,- worden een jaar bewaard. Na de genoemde bewaartermijn worden de fietsen eigendom van de gemeente en kan de gemeente de fietsen vernietigen.

 

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X