Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Corona1 /Feiten over prikken en testen op een rijtje bij RTV Katwijk

Blog

Feiten over prikken en testen op een rijtje bij RTV Katwijk

Interactieve live TV uitzending vanavond vanaf 19:30 uur. Laat je informeren over testen en vaccineren door twee artsen van de GGD.

Op dinsdag 7 december zetten deskundigen van GGD Hollands Midden in een interactief live programma op RTV Katwijk televisie en Facebook de feiten over corona op een rijtje.

De twee artsen willen iedereen informeren over het testen en vaccineren. Bovendien zitten ze klaar om alle vragen hierover te beantwoorden.

“We weten dat er veel vragen leven. Er komt ook zo veel informatie op mensen af. Als wij daarin kunnen helpen duidelijkheid te verschaffen dan doen we dat als GGD natuurlijk heel graag. Zo’n vragenuurtje is een mooi initiatief waar wij graag aan meewerken”, verklaart Monique Ligtvoet, communicatieadviseur bij GGD Hollands Midden.

Twijfel je of je wil laten prikken? Testen of toch maar niet? Blijf er niet mee zitten! Schroom niet en stuur je vragen naar reageren@rtvkatwijk.nl Dan wordt jouw vraag beantwoord in de uitzending van 7 december. Ook tijdens de uitzending kun je natuurlijk jouw vragen stellen via de e-mail en Facebook.

De uitzending begint om 19.30 uur en duurt ongeveer een uur. Stem dus af op RTV Katwijk via je tv of op www.rtvkatwijk.nl en de facebookpagina’s van Allesoverkatwijk.nl en RTV Katwijk.

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X