Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Feestweekend bij vernieuwd RTV Katwijk

Blog

Feestweekend bij vernieuwd RTV Katwijk

RTV Katwijk is verhuisd en organiseert binnenkort een feestelijke officiële opening en open dag om dit met de inwoners groots te vieren. De omroep voor Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg heeft een roerige tijd achter de rug. Na meer dan tien jaar wachten kon vorig jaar eindelijk een klap op de nieuwe huisvesting gegeven worden.

Na maanden plannen en verhuizen is de huisvesting nu echt klaar. De lezer, kijker en luisteraar heeft er waarschijnlijk niets van gemerkt, maar ondertussen zijn alle spullen inclusief medewerkers verhuisd van de Rahusenstraat naar de Ambachtsweg 7G in het pand van Uitgeverij Verhagen.

Op vrijdag 27 september is de officiële opening van 16.00 – 18.00 uur met genodigden. Op zaterdag 28 september van 11.00 tot 16.00 uur worden alle Katwijkers uitgenodigd om een kijkje te nemen bij de omroep. RTV Katwijk zet letterlijk alle deuren open. Tijdens de open dag zijn er optredens van artiesten, live televisie en radio-uitzendingen en kunnen bezoekers natuurlijk zelf ook wat doen, bijvoorbeeld een nieuwsuitzending opnemen. De vrijwilligers en medewerkers staan die dag klaar om alle vragen van bezoekers te beantwoorden.

De open dag is op de Ambachtsweg 7G. Kom op de fiets, er is beperkte ruimte voor auto’s. Blijf ons volgen want binnenkort meer informatie over deze open dag. Die mag je zeker niet missen!

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X