Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Feest aan C: Yes-R en mooie barvrouwen, was zeker de moeite waard!

Blog

Feest aan C: Yes-R en mooie barvrouwen, was zeker de moeite waard!

Deze week gingen gingen 2 van onze redactieleden (Arjan & Arnout) een kijkje nemen in Feest aan c, de reden hiervan was natuurlijk de mystery guest. Na van te voren alvast de nodige drankjes genuttigt te hebben gingen we op pad. Onderweg naar Feest aan C werden we nog aangesproken door een aantal meisjes die met flyers de boel aan het ophitsen waren, ze liepen voor Feest aan C(Al hadden ze beter in dorp kunnen gaan lopen).

Bij binnenkomst was het erg rustig, wat voor de meeste geen verrassing zal zijn, maar de sfeer was goed en de barmeiden erg vriendelijk. Een goede service, gratis shotje en een glimlach aan het begin van de avond horen er ook bij, wat natuurlijk altijd positief is! Terwijl de avond vorderde werd het gelukkig ook wat drukker, allemaal kwamen ze in afwachting van die ene guest… En wat doe je terwijl je aan het wachten bent? juist! biertje doen, praatje maken,lachen en een btje flirten met de barchicks. (Nogmaals, erg aardige meiden)

Die bardames zien er btw erg leuk uit, vreemd dat die toko alleen daardoor al niet vol zit.. maar dat is ook niet zo vreemd want ik denk dat de helft van Kattuk er nog geen één voet heeft binnengezet door de vele negatieve verhalen.

Na drie bier en kramp in de kaken van het lachen was het moment daar! Yes R has arrived! Nog geen 2 seconden later stond hij al op het podium, microfoon in de hand en de beats knalden hard uit de speakers. Zelf kenden we eigenlijk geen nummers van Yes R, alleen die van “rampeneren”, maar dat maakte geen ene moer uit want hij maakte er gewoon een feesie van! Liep links en rechts wat door het publiek heen schreeuwde af en toe wat en communiceerde goed met het publiek.

Zelfs de barvrouwen waren niet veilig voor hem, zo werd één van hen achter de bar vandaan geplukt en op het podium gedropt en het duurde dan ook niet lang voordat ze met de heupjes begon te swingen.

Yes-R wist er een goede show van te maken al was er niet veel publiek. Dit benoemde hij zelf ook en vroeg het publiek er samen met hem toch een leuke avond van te maken. Jammer dat het optreden niet lang duurde, want na ruim een half uur was Yes-R alweer verdwenen.

Het is zonde dat Feest aan niet de credits krijgt die ze verdienen, want het is een leuke tent en er hangt een goede sfeer. Natuurlijk is het aan de kleine kant maar sind wanneer maakt dat wat uit? Zover ik weet staan er ook 100 man in de Stairs in een ruimte wat niet veel groter is, hetzelfde geld voor de Bock natuurlijk.

Het is jammer dat Feest aan C geen eerlijke kans krijgt, de reden hiervoor is vrij simpel.. negatief gepraat en dat de meeste kattukers vastgeroest zitten in in hun eigen vertrouwde tentje. Wat ik opzich goed kan voorstellen. Het is alleen zonde want ik denk dat als er meer mensen ernatoe zouden gaan en het een kans zouden geven dan kan dit een hele leuke toko worden!

Geschreven door: Tuinkabouter

Comments: 6

 • wiebenik

  Beantwoorden 29/05/201220:28

  En waar zijn die mooie vrouwen op de foto dan….

  • Shag

   Beantwoorden 29/05/201223:13

   Check de Facebook van Feest aan C, staan alle foto’s…

 • Aagje

  Beantwoorden 30/05/201210:20

  In tenten a la de 19 staan toch voornamelijk Noordwijkse en Rijnsburgse bloesjesmannen? Daar ben je als katwijkse haringkaker ook het middelpunt van spot 😀

  Dan is Noordwijk neutraal terrein voor zulke lui en houden de doe-maar-normaal-Katwijkers het bij het eigen.

  En ja, ik vind ook dat ze een betere kans verdienen!

 • Sam90

  Beantwoorden 04/06/201212:22

  Wel grappig dat precies kattuk.nl vermeld ‘het jammer vinden dat Feest aan C geen eerlijke kans heeft gekregen’, ‘iedereen negatief over Feest aan C praat’ en ‘ze niet de credits krijgen’.

  Dit artikel heeft daar naar mijn inzicht behoorlijk aan meegeholpen:
  https://www.kattuk.nl/uit/uit_nieuws/het-fiasco-dat-feest-aan-c-heet/

  • Arno

   Beantwoorden 04/06/201214:03

   Voor de goede orde Kattuk.nl heeft geen mening over Feest aan C. Redacteuren hebben die wel, zij schrijven de stukjes. De een vindt het een fiasco, de ander vindt het best gezellig en vindt dat ze geen eerlijke kans hebben gehad. Voor beide meningen is plaats op Kattuk.nl.

   Wat vind jij er eigenlijk van Sam?

 • Arno

  Beantwoorden 05/06/201212:53

  Via de mail de reactie van Sam:

  Ik vind het een prima tent. Heb er een geslaagde avond beleefd. Uiteraard zie ik, net als veel andere tenten, nog wat kansen voor Feest aan C.

  Overigens meld ik in mijn reactie niet dat het de mening is van kattuk.nl, maar heb ik het over het plaatsen van artikelen. Ben trouwe bezoeker van kattuk.nl, maar vond het artikel te ver gaan. Heeft in dit geval niet met democratie, maar met fatsoen te maken. Vergeet niet dat de kattuk.nl erg veel bezoekers heeft, en dat de doelgroep bijna 1 op 1 aansluit op de doelgroep van Feest aan C. Een site als geenstijl.nl kan zulk soort dingen maken. Jullie, als locale website kunnen in zo’n kleinere gemeenschap sneller dingen kapot maken.

  Vat het overigens niet te negatief op hoor! Dit is natuurlijk dan weer mijn mening.

  Groeten,

  Sam

Laat een reactie achter

X