Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Factory de Boemerang op bezoek bij het Lichtpunt en de Soefitempel

Blog

Factory de Boemerang op bezoek bij het Lichtpunt en de Soefitempel

Vanuit Factor Welzijn project: heeft Factory Boemerang naast zijn activiteiten in het jeugdcentrum, ook activiteiten buiten de deur. Deze week zijn wij op twee locaties op bezoek geweest, namelijk: Het Lichtpunt en de Soefitempel.

 

Het leek The Factory leuk en leerzaam om met andere mensen uit de wijk in contact te komen, kennis te maken met het vrijwilligerswerk en ideeën op te doen. Daarnaast wil The Factory de jongeren aangeven dat het goed is om iets terug te doen voor de mensen in de wijk, vandaar een bezoek met kokkerellen en spellen aan het Lichtpunt.

Voor meer informatie, check: www.stichtinghetlichtpunt.nl

Soefitempel een begrip in Katwijk, maar voor de meeste een onbekend iets. De vrijdagmiddag van 25 november kregen jongerenwerker John en de tieners van locatie de Boemerang een rondleiding en uitleg over de Soefitempel. Hier werd duidelijk dat Soefi alle religies gelooft en deze volgt en studeert in de Tempel in de Zuidduinen. Ook kregen wij een korte cursus over de kunst van het ademhalen. één van de jongeren meende het volgende van de ervaring: ‘het was een leuke middag, ik wist niet dat dit hier gebeurde en ik vond de ademhalingscursus het leukst’

Voor meer informatie, check: www.soefitempel.nl & artikel: Soefitempel als monument

 

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X