Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Factor Welzijn, SWOK en SSM bundelen krachten. Nieuwe organisatie Welzijnskwartier

Blog

Factor Welzijn, SWOK en SSM bundelen krachten. Nieuwe organisatie Welzijnskwartier

FACEBOOKICOONDe organisaties Factor Welzijn, Stichting Welzijn Ouderen Katwijk (SWOK) en Stichting Steunpunt Medelanders (SSM) gaan samenwerken in één sterke organisatie: het Welzijnskwartier. Dit gebeurt per 1 januari 2014. Om bezoekers daadwerkelijk op één centraal punt te bedienen, verhuist het SWOK binnenkort van het Kwadrant naar Huize Callao.

Wethouder Gerard Mostert: “Ik ben erg blij met deze bundeling van krachten en middelen. Hierdoor kunnen we alle doelgroepen bedienen op een centrale locatie.”

De nieuwe organisatie is tot stand gekomen door nauwe samenwerking. De organisatie is door de grotere omvang beter uitgerust en voldoet meer aan de eisen die gesteld worden aan een efficiënte bedrijfsvoering, bijvoorbeeld op het gebied van personeelszaken, financieel beheer, accommodatiebeheer en automatisering.

Alle beroepskrachten kennen bovendien een gezamenlijke aansturing waardoor het mogelijk is om als één gezicht naar buiten toe te treden. Het werk voor alle doelgroepen is door de bundeling van krachten beter georganiseerd. Het Welzijnskwartier vormt een stevige gesprekspartner naar grotere partijen zoals zorginstellingen en jeugdzorg.

Huisvesting
Het pand aan de Callaoweg is verbouwd, zodat het ook voor rolstoelgebruikers toegankelijk is. Ook zijn er steunpunten met vaste en flexwerkplekken gerealiseerd in Buurthuis De Schelp in Hoornes en de Hofstraat 13D in Rijnsburg.

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X