Mixtape.

Nieuw!

juni, 2023

14jun19:3022:00Thriller Filmavond @ De BiebVanaf 19:30 uur

Event informatie

Op woensdag 14 juni om 19.30 uur organiseert Bibliotheek Katwijk een Filmavond in de Hoofdbibliotheek. Deze keer staat er een spannende thrillerfilm op het menu, ter ere van de Thriller Weken.

Over de film
Alice en haar man Jack vestigen zich in de jaren vijftig in Victory, een betoverende utopische leefgemeenschap in de woestijn. Binnen de grenzen van deze gemeenschap leven mannen die zich wijden aan een uiterst geheim project, terwijl hun vrouwen genieten van de weelderige schoonheid. Echter, na een reeks mysterieuze gebeurtenissen, begint Alice te vermoeden dat er duistere krachten op de loer liggen in Victory.

Thriller Weken
In aanloop naar de zomer vestigen de Thriller Weken in de boekhandel en de bibliotheek aandacht op thrillers, whodunnits en andere pageturners. De Thriller Weken vinden plaats van 26 mei tot en met 18 juni. Ter ere van deze campagne kun je in Bibliotheek Katwijk de spannendste boeken lenen én onze Thriller Filmavond bezoeken. Dat wil je niet missen!

Kom je ook?
De film start op woensdag 14 juni om 19.30 uur in de Hoofdbibliotheek. De zaal opent om 19.00 uur. Kaartjes kosten €6.50 voor leden en €8.50 voor niet-leden. Kaarten zijn te koop op www.bibliotheekkatwijk.nl of aan de balie in onze vestigingen.

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 22:00

Locatie

Hoofdbieb

Schelpendam 1

Geen reacties

Laat een reactie achter

X