Mixtape.

Nieuw!

maart, 2025

15mar(mar 15)21:0016(mar 16)00:30The Smithsonics @ De SchuitVanaf 21 uur

Event informatie

Zaterdag 15 maart verwelkomen we The Smithsonics op ons podium. Verwacht een avond vol met de grootste hits van deze legendarische Engelse band!

♬ The Smithsonics
Herbeleef de legendarische Engelse post-punk band The Smiths! Laat je door The Smithsonics meenemen langs het tijdloze Smiths-repertoire. The Smithsonics spelen de bekende en minder bekende nummers die oude én nieuwe fans over de hele wereld nog steeds inspireren. Het in 2023 opgerichte The Smithsonics bestaat uit vier ervaren muzikanten die het unieke Smiths geluid uitstekend weten te reproduceren. Zonder hen te willen imiteren met bloemen, kapsels en losgeknoopte overhemden. Maar toch eigenwijs en met dezelfde attitude. Want dat is, naast de karakteristieke melodieën en Morrissey′s bijzondere teksten, juist zo kenmerkend en mogen aan een fatsoenlijke tribute niet ontbreken.

Met Maurissey op zang kruipen Jacob, Rob en Bob in de huid van Marr, Rourke en Joyce. Zin in een avondje ′terug naar toen′? Kom dan naar een van onze shows en laat je meevoeren met hits als There is a Light That Never Goes Out, How Soon is Now? en Hand in Glove. Natuurlijk ontbreken meezingers als Bigmouth Strikes Again en This Charming Man niet!

The Smithsonics. Geen bloemen.

Voorverkoop: €10,00 | aan de zaal: €12,50

DeSchuit.nl

Tijd

15 (Zaterdag) 21:00 - 16 (Zondag) 00:30

Locatie

De Schuit

Dwarsstraat

Geen reacties

Laat een reactie achter

X