Mixtape.

Nieuw!

september, 2023

29sep19:3022:00Social Friday @ StappersVanaf 19:30 uur

Event informatie

Jongeren: Doe Mee met Social Friday in Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Hillegom, Lisse & Teylingen!

Heel veel jongeren in Nederland willen nieuwe mensen ontmoeten, maar weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Herken jij dit? Social Friday has your back! Welzijnskwartier organiseert een Social Friday activiteit in Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout en HLT op 29 september 2023. Ook in veel andere Nederlandse steden en dorpen wordt Social Friday georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 30 jaar oud.

Sociale boost

Veel Nederlandse jongeren willen graag nieuwe mensen leren kennen, maar zijn onzeker over hoe ze dit het beste kunnen aanpakken. Om jongeren te helpen om op sociaal vlak wat beter in hun vel te zitten, organiseren we voor de derde keer Social Friday. Jolanda van Gerwe is oprichter van Stichting Join Us en organiseert Social Friday. “Dat broodnodige zetje, dat is precies wat Social Friday biedt aan jongeren tussen de 12 en 30 jaar: een gezellige avond met andere jongeren die óók dat duwtje in de rug nodig hebben.” Tijdens deze avond ontmoeten jongeren alleen maar gelijkgestemden die het ook fijn vinden nieuwe mensen te leren kennen.

Social Friday in Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout en HLT

Ben je een jongere woonachtig in of rondom Katwijk, Noordwijk, Noordwijkerhout, Hillegrom, Lisse of Teylingen? Ben je tussen de 18 en 25 jaar oud? Kan jij een sociale boost gebruiken? Het Welzijnskwartier organiseert in Katwijk de Social Friday activiteit, namelijk: een pubquiz! Speel een verrassende quiz en ontdek welk team over de meeste kennis beschikt!

Om 19:30 uur begint de inloop voor de pubquiz. De locatie is Louise de Colignylaan 61 in Katwijk aan Zee. Ben jij er gezellig bij? Sascha of Whoopi van Welzijnskwartier helpen je deze avond op weg! Schrijf je snel in via www.socialfriday.nl. Wie weet tot dan!

Doe Mee Weken 2023
Social Friday maakt deel uit van de Doe Mee Weken. Deze weken zijn bedoeld om diverse maatschappelijke thema’s onder de aandacht te brengen. Daarom is er tijdens deze weken een divers aanbod aan activiteiten op het gebied van sport, cultuur, ontmoeting en vrijwilligerswerk.

Tijd

(Vrijdag) 19:30 - 22:00

Locatie

Stappers

Louise de Colignylaan 61, Katwijk

Geen reacties

Laat een reactie achter

X