Mixtape.

Nieuw!

juli, 2024

06jul10:0016:00SAR KatwijkSearch and Rescue

Event informatie

Jaarlijks organiseert de Katwijkse Reddingsbrigade (KRB) op de eerste zaterdag van juli het internationaal Search and Rescue Event (SAR Katwijk).

Op zaterdag 6 juli vindt de volgende editie van SAR Katwijk. SAR Katwijk is één van de grootse hulpverleningsevenementen die ons land kent.

SAR Katwijk 2024 belooft weer een spectaculaire show te worden met een bomvol programma, dus noteer zaterdag 6 juli in je agenda! Tijdens dit ‘Search and Rescue Event’ geven een groot aantal organisaties uit de hulpverleningsketen acte de presence.

Gedurende de hele dag (van 10:00 – 16:00 uur) worden er diverse demonstraties gegeven op het demonstratieterrein op de Boulevard en het strand ter hoogte van het Vuurtoren. Op het heli-platform aan het einde van de Zuid-Boulevard zullen gedurende de dag diverse vliegbewegingen plaatsvinden. Ook kunt u terecht op onze uitgebreide Static Show.

Hier kunt u de deelnemers van dichtbij bekijken en ontmoeten. Er is voor jong en oud veel te zien en te doen. De organisatie is momenteel nog bezig met het uitnodigen van deelnemers en aan het inventariseren welke demo’s de verschillende organisaties kunnen en willen geven.

Homepage

Tijd

(Zaterdag) 10:00 - 16:00

Geen reacties

Laat een reactie achter

X