Mixtape.

Nieuw!

september, 2022

14sep09:0020:00Paardenmarkt RijnsburgMuziek op 't Plein

Event informatie

Zet het in je agenda! Woensdag 14 juni is het weer zover, de Paardenmarkt in Rijnsburg staat voor de deur. En dit jaar zijn de Flora Band orkesten er weer bij, dus het belooft een geweldige dag te worden!

Van 9.00 uur tot 15.00 uur staan we op de braderie met ons befaamde ‘Rad van Avontuur’, waar je kans maakt op mooie prijzen. Mis deze spannende attractie niet!

Maar dat is nog niet alles. Vanaf 12.00 uur verwelkomen we je graag op het Burg. Koomansplein. Vanaf het middaguur kun je genieten van een gezellige sfeer en een verfrissend drankje aan de bar. Om 13.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats van de loterij, georganiseerd door het Paardenmarkt Comité.

Om 13.30 uur kun je genieten van een dansdemonstratie door DWS Rijnsburg. En vanaf 14.00 uur is het tijd om zelf de dansvloer te betreden, want net als vorig jaar is de Flora Band verantwoordelijk voor de organisatie van ‘Muziek op ’t Plein’. DJ Bee zorgt voor de gezellige muziek en zanger Bart Heemskerk zal ons ook nog eens trakteren op een optreden.

‘Muziek op ’t Plein’ duurt tot circa 20.00 uur en de toegang is helemaal gratis. We hopen ook nog eens op mooi weer die middag, dus het belooft een fantastische dag vol plezier en muziek te worden.

Zorg ervoor dat je woensdag 14 juni vrijhoudt en nodig je vrienden en familie uit om samen met jou te genieten van de Paardenmarkt en alle festiviteiten op en rondom het Burg. Koomansplein. We kijken ernaar uit om je daar te zien!

www.facebook.com/PaardenmarktRijnsburg

Tijd

(Woensdag) 09:00 - 20:00

Geen reacties

Laat een reactie achter

X