Mixtape.

Nieuw!

augustus, 2023

19aug16:0023:00Oranjedance 2023 @ DuinvalleiEr zijn nog tickets!

Event informatie

De trouwe bezoekers van de Najaarsfeesten in Katwijk a/d Rijn waren al jaren bekend met de altijd uitverkochte donderdagavond in de Oranjebrink, de 90’s Party. Dit evenement is de afgelopen jaren verplaatst naar de Oranjevallei en uitgegroeid tot een van de best bezochte, maar vooral gezelligste, dance events van de Duin- en Bollenstreek.

Fancy a real dance party? Kom dan naar Oranjedance 2023! Zaterdag 19 augustus. Duinvallei (Katwijk a/d Rijn)

Lucas & Steve
De populariteit van het Nederlandse duo Lucas & Steve is de afgelopen jaren enorm gegroeid met opeenvolgende zomerhits, meerdere platina- en gouden platen en een eindeloze reeks van internationale optredens en onderscheidingen. Naast hun adembenemende melodieën en explosieve livesets staat het tweetal bekend om hun geweldige producties en oneindige energie tijdens veel geprezen liveoptredens op o.a. Tomorrowland. Met een zomertour voor de boeg is het Nederlandse duo klaar om hun fans te laten zien dat het beste nog moet komen.

Tony Junior
Tony Junior is een herkenbare naam in de hedendaagse dansmuziek, maar ook bekend van het tv-programma De Bachelor en immens populair op YouTube.  Zijn Rock ‘n Roll-optreden, zijn geweldige live optredens en zijn uitstekende sets zorgen ervoor dat elk publiek rockt.  Op twaalfjarige leeftijd verliet hij de school om professioneel drummer te worden. Dansmuziek trok hem aan en hij brak door met grote samenwerkingen met onder andere Tiesto en Steve Aoki. Tony’s non-stop releases op gerenommeerde platenlabels, zoals Spinnin en Dim Mak, tonen zijn talent.

Freddy Moireira
Freddy is een van de meest geboekte artiesten in Nederland en heeft deze status bereikt door zijn explosieve live shows en zijn extreem goede mixtapes. Dezelfde redenen hebben geleid tot een steeds groter wordende fanbase. Zijn unieke shows staan bekend om zijn snelle mixstijl met dynamische en eclectische geluiden, krachtige podiumperformance en aanstekelijke vibe.

Trobi
Bryan du Chatenier, beter bekend als Trobi, is een DJ/producer uit Nederland. Hij werd op slechts 16-jarige leeftijd de jongste artiest ooit die bij Spinnin’ Records werd getekend. Na dit succes heeft Trobi een gevestigde naam voor zichzelf opgebouwd in de muziekindustrie. Dit succes heeft hem gebracht op vele podia, zoals Tomorrowland, Creamfields en vele andere.

DJ Jor-D
Op negenjarige leeftijd kocht Jor-D zijn eerste DJ-set en werd al snel ontdekt door City Life. Vele discotheken, feestcafés, clubs en festivals werden op zijn kop gezet door Jor-D zijn vlotte draaistijl, entertainment en interactie met het publiek. Na vele optredens door heel Nederland is Jor-D nu een van de beste allround DJ’s van het land en treedt hij op bij diverse toplocaties.

Michiel
Michiel Kuiper gaat al meer dan 25 jaar mee en is daardoor een vertrouwd gezicht in cafés, clubs, discotheken en diverse evenementen door heel Nederland. Door zijn energieke manier van draaien, zijn speelse gebruik van de microfoon en het spelen met publiek weet hij van elke gelegenheid een topfeest te maken. Van danceclassics, disco, 80’s en 90’s hits, moombahton, beach- en deephouse, top 40-hits, foute hits, Nederlandstalig en feestmuziek… alles passeert de revue.

Tickets koop je HIER!

www.oranjedance.nl

 

Tijd

(Zaterdag) 16:00 - 23:00

Locatie

Oranjevallei

Zanderij, Katwijk

Geen reacties

Laat een reactie achter

X