Mixtape.

Nieuw!

september, 2023

16sep12:3016:30Open Dag @ House of MusicVanaf 12:30 uur

Event informatie

Zaterdag 16 september is er weer een open dag bij de leukste muziekschool van de Duin- en Bollenstreek. Het is dé plek om muziek te maken, te leren maken, andere muzikanten te ontmoeten en nog veel meer.

House of Music bestaat dit jaar alweer elf jaar en heeft zich ontwikkeld tot een muziekschool die anders is dan alle andere. House of Music is eigentijds, ademt een geweldige sfeer en geeft veel meer mogelijkheden dan alleen een instrument leren bespelen. Samenspel met andere leerlingen wordt gestimuleerd met de spetterende House of Music Perform-Days. Ook de manier van lesgeven is fris en eigentijds. Niet de traditionele boekjes doorwerken maar zo snel mogelijk de nummers spelen die je zelf leuk vindt!

Voor iedereen die House of Music nog niet ontdekt heeft organiseert House of Music zaterdag 16 september een open dag. Je hebt die dag de gelegenheid om de sfeer te komen proeven en kennis te maken met de docenten. Ook kun je een korte introductie-les krijgen in het instrument naar jouw keuze (meerdere instrumenten mag natuurlijk ook). Als zo’n les naar meer smaakt dan schrijf je je ter plekke in voor een gratis proefles op een andere dag en tijdstip.

House of Music is te vinden op bedrijventerrein ’t Heen in Katwijk op Blekerstraat 28 en de open dag duurt van 12:30 tot 16:30.

https://h-o-m.nl

Tijd

(Zaterdag) 12:30 - 16:30

Locatie

House of Music

Blekerstraat 28

Geen reacties

Laat een reactie achter

X