Mixtape.

Nieuw!

december, 2023

19dec19:3022:00Lezing Lisa Loeb @ De BiebZaal open: 19:30 uur

Event informatie

Op dinsdag 19 december komt Lisa Loeb naar Bibliotheek Katwijk om een lezing te geven over haar schrijfdebuut BANG. In BANG laat Lisa zien hoe het is om met een angststoornis te leven: de hilariteit en de ellende ervan. De lezing begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Na de afgelopen twee jaar kan niemand meer om Lisa Loeb heen. Dit multitalent – een terechte omschrijving van deze zangeres, comedian, actrice, presentatrice en schrijfster – won in 2021 De slimste mens en brak vervolgens door bij het grote publiek. Vorig jaar werd zij voor de derde keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied, en op 8 november 2022 verscheen haar langverwachte schrijfdebuut BANG bij uitgeverij Lebowski. Het boek stond in de eerste week al op de bestsellerlijst en ontving alleen maar lovende recensies.

BANG is geen zelfhulpboek of hallelujaverhaal, dit is de rauwe werkelijkheid. Er zijn nu eenmaal stofjes verkeerd afgesteld in haar hoofd, dat had ze zelf liever ook allemaal niet gehad. Maar zelfs als je bang bent, valt er nog behoorlijk wat te lachen.

Aanmelden
Een kaartje voor deze lezing kost €6.50 voor leden en €8.50 voor niet-leden. Speciaal voor scholieren hebben we een scholierentarief van €3,-. Reserveer jouw kaartje van tevoren. De zaal opent om 19.30 uur.

Tijd

(Dinsdag) 19:30 - 22:00

Locatie

Hoofdbieb

Schelpendam 1

Geen reacties

Laat een reactie achter

X