Mixtape.

Nieuw!

februari, 2024

10feb21:0023:59Ken&Mary, Treehook & Staplers @ De SchuitVanaf 21 uur

Event informatie

Op 10 februari speelt Ken&Mary in De Schuit samen met Treehook uit Zeeland en Staplers uit Leiden. Een leuk avondje punk/stoner/alternative.

Ken&Mary komt deels uit Katwijk en heeft sinds een aantal maanden de eerste LP uit. We waren na de Coronaperiode op zoek naar een avontuur en zo kwamen we op het idee om een plaat in Zweden op te nemen. In The End Studio in Lund (bij Malmo en Kopenhagen in de buurt) hebben we ons een aantal dagen opgesloten om helemaal te kunnen focussen op de opnames. Het resultaat is een LP met 6 nummers die het best onder de noemer post-punk en noiserock vallen, denk aan Hüsker Dü, Fugazi en hier en daar een vleugje Weezer. Op 10 feb spelen we in De Schuit en de week erop in Patronaat Haarlem.

Treehook is de hoofd-act en een oude bekende in De Schuit, wie er eerder bij was weet genoeg: een topband die punk, noise en stoner naadloos weet te mixen. De Zeeuwen gaan total-loss en schromen niet om tijdens hun set drumstellen en gitaarversterkers te verslepen in de zaal.

Staplers uit Leiden opent de avond met een stevige pot alternative rock.

Info en tickets

Tijd

(Zaterdag) 21:00 - 23:59

Geen reacties

Laat een reactie achter

X