Mixtape.

Nieuw!

september, 2023

09sep(sep 9)10:0016(sep 16)23:59IkToon KatwijkWeek van de Amateurkunst

Event informatie

Van 9 t/m 16 september 2023 toont Katwijk haar kunsten tijdens de IkToon Katwijk Week van de Amateurkunst. 

Vanaf begin september gaat creatief Katwijk online haar kunsten laten zien op www.IkToonKatwijk.nl. Daarnaast kun je ook in levende lijve van de Katwijkse Kunsten genieten.

Hieronder het programma tot nu toe. Met open dagen en repetities, exposities en tentoonstellingen, concerten en festivals, en nog veel meer door Katwijkse verenigingen, kunstenaars, bands, fotografen, artiesten, producers, dj’s, dichters en andere makers.

9 september, 10-16 uur: Doe Mee Festival @ Marktplein
Officiële opening IkToon Katwijk met presentaties, optredens en exposities van diverse (culturele) verenigingen en kunstenaars op het gehele Marktplein. Met o.a. Jeugdtheater Applaus, Quiltgroep Bonnette, DC Dance, UNI, Muziekschool, Bibliotheek, Roskam Handwerkgroep, House of Music, Pop4Shore, Romans Twelve, Natuurcentrum en dichter Piet Rovers

9 september, 12:00-16:00 uur: Open Dag @ Muziekschool Katwijk
Op zaterdag 9 september tussen 12.00-16.00 uur opent de Muziekschool haar deuren voor iedereen die eens binnen wil kijken. Ontmoet de docenten èn probeer jouw favoriete instrument(en), geniet van een aantal kleine concertjes en schrijf je in voor een gratis proefles! Kom langs en kom ontdekken!

9 september, 10:00-17:00 uur: Open Monumenten Dag Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg
In Katwijk zijn dit jaar weer heel veel monumenten gratis open voor publiek. En ook dit jaar zijn er weer verrassende nieuwe monumenten te bezoeken. Ga op ontdekkingstocht en neem eens een kijkje achter de voordeur van bijvoorbeeld de vuurtoren, Molen De Geregtigheid, het museum Oud Valkenburg, het Spinozahuis en het Prins Willem-Alexander stoomgemaal.

12 september, 14:00-16:00 en 19:00-21:00 uur: Open Dag Schilderclub Pictura @ Pr. Mauritsschool
Er is een expositie van de werken van de leden te zien en de leden zijn aan hun schilderijen bezig. Pictura is een schilderclub met rond de 20 leden en er is nog plek voor nieuwe leden.

12 september, 18:30-23:00 uur: Open Dag DJ Café en Showcases Producers @ Scum
Open Dag waar Katwijkse producers live hun eigen muziek maken en DJ’s hun kunsten vertonen. Allemaal live te volgen via een livestream op IkToonKatwijk.nl. Verder zijn er workshops en kunnen bezoekers de opnamestudio induiken voor het maken van een eigen song.

12 september, 20:00 uur: Open Repetitie Christelijk Oratoriumkoor Hallelujah @ Het Anker
Belangstellenden kunnen meedoen met het instuderen van een muziekstuk. Het koor staat bekend om haar jaarlijkse uitvoering van de Mattheus Passion.

13 september, 16:00-21:00 uur: Open Dag Kattuk.nl en radiostudio Kattuk.fm @ Voorstraat 59
De vrijwilligers van Kattuk.nl en Kattuk.fm laten zien waar ze allemaal mee bezig zijn. Fotografie, grafisch design, podcasts, radio, muziek maken, DJ-en en nog veel meer. In de studio van Kattuk.fm kan je meewerken aan een radioshow die op vrijdagavond 15 september op RTV Katwijk wordt uitgezonden.

14 september, 19:00-23:00 uur: Presentatie dichtbundel Richard Vink @ Scum
Presentatie en overhandiging eerste exemplaar van de (eerste) dichtbundel door Richard Vink. Avond gevuld met optreden van Stijlloos Niemand en diverse gastoptredens.

16 september, 16:00-00:30 uur: Dwarspop Festival @ De Schuit 
Afsluiting van IkToon Katwijk met optredens van de volgende Katwijkse bands en artiesten; Shipwreck, Collapse, Laypeople, The Peterlees, Batwölf, Tijger Tijger, The Dolomite Project, Johnny Ceesh, Troubled en Danny Ramirez. Toegang is gratis.

Tot zover het voorlopige programma. Er komt de komende weken nog veel meer bij. Hou IkToonKatwijk.nl goed in de gaten voor de laatste updates!

 

Tijd

9 (Zaterdag) 10:00 - 16 (Zaterdag) 23:59

Geen reacties

Laat een reactie achter

X