Mixtape.

Nieuw!

oktober, 2023

12okt20:0023:00Hans de Booij @ De SchuitVanaf 20:00 uur

Event informatie

Ontmoet zanger Hans de Booij in muzikale theatervoorstelling

Dit jaar verscheen het boek Het wordt niets zonder jou over het leven van zanger Hans de Booij. Met boek en bladmuziek onder de arm gaan De Booij en schrijver Sander van Leeuwen nu samen het theater in. Kom naar deze kwetsbare en tegelijk vrolijke voorstelling waar het natuurlijk gaat over roem en succes, maar ook over pijnlijke relaties, bijna-doodervaringen en eenzaamheidsgevoelens.

Datum: 12 oktober
Tijd: 20:00
Locatie: De Schuit
Toegang is kosteloos.
Aanmelden via: doemeeinkatwijk.nl

In de zomer van 1983 werd Hans de Booij in één klap beroemd met de hitsingles Annabel en Thuis ben. Het was het begin van een turbulente muziekcarrière en een nog turbulenter leven.

Over dit leven verscheen april dit jaar een biografisch portret. Geniet van De Booijs liedjes en luister naar de door Van Leeuwen voorgelezen verhalen uit het boek. Over hoe de hit Annabel tot stand kwam. Over zijn liefde voor muziek. Over zijn nieuwe lied 1000 jaar eenzaamheid.

Gedurende de voorstelling is er de gelegenheid om de zanger vragen te stellen. Richard Vink, lokaal cultfiguur, zal zowel Hans de Booij als het publiek boeien en binden met prikkelende vragen.

De voorstelling wordt georganiseerd door Welzijnskwartier en gemeente Katwijk in kader van het actieprogramma Eén tegen eenzaamheid.

Tijd

(Donderdag) 20:00 - 23:00

Locatie

De Schuit

Dwarsstraat

Geen reacties

Laat een reactie achter

X