Mixtape.

Nieuw!

juli, 2023

11jul17:0018:30Gratis theorieles Rijschool ZwanenburgVanaf 17 uur @ Kattuk.nl

Event informatie

Vanwege het grote succes en de vele deelnemers gaan we ook deze zomer de hele vakantie door met de gratis theorielessen van Rijschool Zwanenburg bij Kattuk.nl.

De lessen zijn nog steeds enorm populair onder jongeren. Meer dan 300 jongeren hebben het afgelopen jaar een of meerdere lessen gevolgd. Vanwege dit grote succes en om iedereen de ruimte te geven de lessen te volgen gaan we ook deze zomer door met de lessen gegeven door Jenn van Rijschool Zwanenburg.

Meerdere keren per maand op dinsdag vanaf 17:00 uur ben je van harte welkom bij Kattuk.nl, ingang aan de Dwarsstraat in Katwijk. Iedereen mag meedoen en er zitten verder geen verplichtingen aan vast. Ook ouderen die hun theoriekennis op willen halen zijn van harte welkom. Check alle data op de poster hieroboven!

Over de theorielessen
In samenwerking met Kattuk.nl geeft Rijschool Zwanenburg al ruim vier jaar gratis theorielessen voor brommer, scooter, motor, auto en ieder ander denkbaar voertuig.  Twee keer per maand op dinsdag ben je van harte welkom om je theorie-examen vast voor te bereiden! Je hoeft je niet aan te melden.

Liever online les?
Tijdens de lockdowns zijn de lessen online verder gegaan in diverse livestreams. Bekijk deze lessen HIER.

LET OP!
De lessen starten voortaan om 17:00 uur (ipv 16:30) en duren ongeveer 1,5 uur.

Tijd

(Dinsdag) 17:00 - 18:30

Locatie

Kattuk.nl

Voorstraat 59

Geen reacties

Laat een reactie achter

X