Mixtape.

Nieuw!

november, 2023

18nov00:3000:00Flora Band & Friends @ TripodiaVanaf 19:30 uur

Event informatie

Op zaterdag 18 november aanstaande staat er een feestavond gepland in Tripodia Katwijk: Flora Band & Friends. Deze bijzondere avond belooft een onvergetelijk feest te worden, waarbij de Flora Band de bezoeker zal trakteren op een gezellige avond. De Flora Band wordt daarbij vergezeld door de coverband “At Your Service” en zanger Bart Heemskerk.

Flora Band & Friends zal een avond vol verrassingen zijn, waarbij het repertoire zich uitstrekt van hits van wereldsterren zoals Robbie Williams, Beyoncé en Bruno Mars tot Nederlandse pareltjes zoals “Noodgeval” van Goldband en “Engelbewaarder” van Marco Schuitemaker.

Bart Heemskerk, een bekende naam in Rijnsburg, is een van de vrienden die deze avond langs zullen komen. Zijn warme stem en charisma weten moeiteloos het publiek te betoveren. Bart heeft zijn thuis gevonden in het Nederlandstalige genre en zal niet alleen bekende covers ten gehore brengen, maar ook zijn eigen nummers, gegarandeerd om iedereen de dansvloer op te krijgen.

Naast Bart zullen nog zes andere vrienden het podium delen met de Flora Band. De coverband “At Your Service,” met voorman zanger Joep, beschikt over een uitgebreid repertoire en een schat aan ervaring. Samen met de Flora Band zullen ze een indrukwekkend feest neerzetten, variërend van ABBA tot een vrolijke polonaise medley. De bandleden hebben eerder hun talenten laten zien en horen in shows zoals TVOH en hebben artiesten als Lisa Lois, Nielson en vele anderen begeleid.

De kaartverkoop voor Flora Band & Friends gaat razendsnel. Indien u nog geen kaarten heeft bemachtigd, raden wij u aan dit snel te doen via onze website: www.floraband.nl. Het evenement vindt plaats in Tripodia Katwijk, waar u voor de deur kunt parkeren. Als u vanuit Rijnsburg komt, is fietsen ook een handige optie. De deuren van de zaal zullen om 19.30 uur openen en het feest begint om 20.00 uur. Mis deze avond niet!

Tijd

(Zaterdag) 00:30 - 00:00

Locatie

Tripodia

Hoornesplein 155

Geen reacties

Laat een reactie achter

X