Mixtape.

Nieuw!

juni, 2023

23jun20:0023:00Cablehouse & S-uzi’s Crew @ The Box LiveVanaf 20 uur

Event informatie

We beginnen met Cablehouse, een brok ervaring die jullie laten van genieten van Chicago Blues tot Texas Shuffle. Later op de avond neemt S-uzi’s Crew het over met oa blues die door je aderen spat!

Het wordt weer een toffe avond, waar we natuurlijk ook weer een bitterballetje rond laten gaan!.

Tot vrijdag!

Facebook Event

Cablehouse
Van Chicago Blues tot Texas Shuffle, bekende covers, eigen composities en vooral heel veel energie! Dat is de Cablehouse Blues Band! We zijn in deze formatie bezig sinds februari.  Leeftijden rond de 60 jaar en allemaal zeer ervaren in de muziekwereld. We spelen Blues. Momenteel enkel covers maar met de intentie om eigen nummers te gaan maken.

S-uzi’s Crew
Ontstaan uit een doorstart vanuit hun voormalige band , besloten Rob, Bart & Marc, dat het tijd werd om een nieuw muzikaal avontuur aan te gaan.

Niet 1, Niet 2 , maar 3 nieuwe leden werden aangetrokken, welke de energie in de band weer een nieuwe boost  geven. En dat is gelukt. Niet in de laatste plaats door Frontvrouw/ Podiumbeest en naamgever van de band: Suzi. Zo is de band sinds eind 2020 weer compleet:

Suzi’s Crew is Born!

6 doorgewinterde muzikanten (belegen en jong belegen) die de Blues en R&R in hun aderen hebben. Het levende bewijs dat leeftijd geen rol speelt.  Een mix van heerlijke blues R&R . van Koko Taylor tot Clapton, Stones, Beth Hart, Jimmy Reed e.v.a. komen langs.

Tijd

(Vrijdag) 20:00 - 23:00

Locatie

Muziekcentrum The Box

Valkenburgseweg 50 A

Geen reacties

Laat een reactie achter

X