Mixtape.

Nieuw!

juni, 2023

30jun20:0023:00Bad Cassette & Replay @ The Box Live!Vanaf 20 uur

Event informatie

The Box Live van as vrijdag 30 juni wordt weer een avond met toffe muziek. 

Bad Cassette knalt er gelijk lekker in met mix van pop, rock en funk. Daarna gaat Replay jullie verwennen met te gekke covers van oa Anouk.

Tot vrijdag!

Facebook Event

Bad Cassette
Er zijn maar weinig bands die het 30 jaar volhouden, alle podia van de wereld hebben gezien en meer dan 1 miljoen volgers hebben op sociale media. Zo ook Bad Cassette niet!
Deze Arnhemse band bestaat in de huidige bezetting ruim een jaar, heeft pakweg 400 (al dan niet gedwongen) volgers op sociale media en is druk zoekende naar podia waar al hun spullen op passen. De heren en dame, Ed -, Fred -, Brett – en Babette Cassette maken een blend van pop, rock, funk met prachtige donkere tonen en hier en daar een dansbare hint. Teksten over het leven, lust en verlangen zorgen voor de juiste afdronk van hun muziek.

Kom proeven!

Replay Coverband
Vijf gedreven muzikanten, met een gezamenlijke passie voor rockmuziek. Dat is hoe je Coverband Replay het beste omschrijft.
Coverband Replay bestaat uit vijf gedreven muzikanten: zangeres Bianca Versluis, Coen Terlouw op gitaar, Bram Koenen op gitaar, Danny Stolk op de basgitaar en Wim Koenen op drums.

Tijd

(Vrijdag) 20:00 - 23:00

Locatie

Muziekcentrum The Box

Valkenburgseweg 50 A

Geen reacties

Laat een reactie achter

X