Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/ChristenUnie /Even voorstellen…..Gerard Mostert CU

Blog

Even voorstellen…..Gerard Mostert CU

Wat is je naam en leeftijd?
Gerard Mostert 20 jaar

Voor welke partij zit je in Zetel 34?
ChristenUnie

Wat doe je voor jongeren?
Ik probeer een stem te geven aan alle jongeren in de gemeente Katwijk. Als ChristenUnie proberen we jongeren een plek te geven waar ze zichzelf kunnen zijn op een veilige en gezonde manier. Daarnaast wil ik de politiek inzichtelijker maken voor jongeren. Er worden nu veel te veel moeilijke woorden gebruikt. De gemeentelijke politiek moet weer aantrekkelijker worden voor jongeren.

Wat zit er voor ons (de jongeren) in als we op je stemmen?
Als ik in de gemeenteraad kom zal ik een aanspreekpunt blijven voor alle leeftijdsgenoten. Natuurlijk zal ik me ook sterk maken voor een betrouwbaar en stabiel gemeentebestuur dat oog heeft voor de zwakken in onze gemeente.

Wat heb je afgelopen tijd voor ons betekend?
Nog niet zoveel, ik heb vooral meegedacht met Zetel 34 om jongeren te betrekken bij de politiek. Daarnaast ben ik in de fractie van de ChristenUnie iemand die de jongeren een stem geeft. Gelukkig heeft een partij als de ChristenUnie meer jonge mensen, dus zoveel moeite hoef ik daar niet voor te doen.

Wat vind je van Kattuk.nl?
Een eigentijdse site die jongeren in Katwijk een plek geeft om met elkaar te communiceren en ons ook op de hoogte houdt van alle activiteiten die worden georganiseerd.

Wil je nog iets kwijt aan de bezoekers van Kattuk.nl?
Ga vooral stemmen op 3 maart. En als je nog niet weet op wie… Ik heb wel een tip.
Lijst 3 nummer 7!!!

Waar kunnen we je voor wakker maken?
Voor een mooi stuk muziek.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X