Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Even voorstellen…..Bastiaan Zuyderduyn DOEL

Blog

Even voorstellen…..Bastiaan Zuyderduyn DOEL

Wat is je naam en leeftijd?
Bastiaan Zuyderduyn en zojuist 26 geworden

Voor welke partij zit je in Zetel 34?
Democratisch Onafhankelijk En Lokaal (DOEL)

Wat doe je voor jongeren?
Veel. Behalve dat de partij waar ik lijsttrekker voor ben vooral uit jongeren bestaat, komen we ook op voor een aantal belangrijke zaken die bij jongeren spelen, zoals meer uitgaansgelegenheden, meer starterswoningen en het betrekken van jongeren bij politiek door middel van een Jongerenraad.

Wat zit er voor ons (de jongeren) in als we op je stemmen?
Allereerst bevorderen we de jeugdparticipatie. Dat wil zeggen dat jongeren meer bij politiek worden betrokken en dat willen we door bijvoorbeeld de oprichting van een Jongerenraad. Ook willen wij ons hard maken voor de bouw van meer starterwoningen die goedkoop zijn en goedkoop blijven. Dit kan door bijvoorbeeld vaker met maatschappelijk gebonden eigendom te werken, waardoor een starterwoning ook echt een starterswoning blijft. We willen ook meer uitgaansgelegenheden binnen Katwijk die ook voor omwonenden weinig overlast geven, zodat iedereen tevreden is. Een oplossing hiervoor is een nieuw uitgaansgebied rond het Valkenburgse Meer. Ook de openingstijden van de horeca mogen wat ons betreft ruimer.

Wat heb je afgelopen tijd voor ons betekend?
DOEL is nog niet vertegenwoordigd in de gemeenteraad en daardoor hebben wij ook weinig invloed kunnen uitoefenen op de lokale politiek. Op de achtergrond hebben we wel al wat kleine dingen bereikt, zoals een eigen daklozenopvang binnen onze gemeente, de nieuwe gemeentevlag die sprekend op ons logo lijkt, behalve dan de toren in de vlag van Rijnsburg en ten slotte dat er na vier jaar weer gesproken wordt over en met jongeren in de Katwijkse politiek.

Wat vind je van Kattuk.nl?
Kattuk.nl is een laagdrempelige manier voor jongeren om betrokken te worden bij alles wat er in Katwijk gebeurd.

Wil je nog iets kwijt aan de bezoekers van Kattuk.nl?
Er is veel ontevredenheid bij Katwijkse jongeren over het jongerenbeleid in Katwijk. De enige manier om hier goed invloed op te kunnen uitoefenen is om woensdag 3 maart te gaan stemmen! Wil je dat er verandering komt, stem dan DOEL!

Waar kunnen we je voor wakker maken?
Als DOEL vier zetels gehaald heeft bij de verkiezingen volgende week

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X