Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Even geen vrije inloop bij Kattuk.nl en Kattuk.fm

Blog

Even geen vrije inloop bij Kattuk.nl en Kattuk.fm

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen en het toenemend aantal besmettingen in Katwijk is er de komende drie weken even geen vrije inloop bij de redactie van Kattuk.nl en de radiostudio van Kattuk.fm aan de Voorstraat in Katwijk. Ook alle IRL activiteiten en workshops staan de komende tijd op een laag pitje en de stagiairs werken vanuit huis.

Tuurlijk….volgens de regels is er nog wel heea mogelijk, maar we merken dat iedereen zo keihard terug wil naar het oude normaal dat het amper meer op een veilige manier te organiseren valt. Daarom vinden we het nodig een signaal af te geven en de toko tijdelijk te sluiten voor inloop- en andere groepsactiviteiten. Deze pandemie duurt namelijk nog wel even, gaat niet vanzelf weg en als we ons niet strikt aan alle regels en maatregelen houden zitten we binnen no-time weer in lockdown en zijn we nog verder van huis. Dit valt simpelweg niet te ontkennen! Verder zijn onze ruimtes in De Schuit dusdanig klein en slecht geventileerd dat het eerlijk gezegd ook niet verantwoord is om hier tijdens deze pandemie met grote groepen jongeren door te blijven werken.

Toegang op afspraak
Op afspraak is het voor vrijwilligers, redacteuren, DJ’s, radiomakers, podcasters en andere actieve jongeren wel mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten. Voorwaarde is wel dat er maximaal twee jongeren per ruimte aan het werk zijn.

EN ALLEEN OP AFSPRAAK!!11!!1!

Wil je aan het werk?
Contact Arno of Vink (of mail info@kattuk.nl) voor de sleutel en om de afspraken door te nemen.

doen we dan helemaal niks meer?
Tuurlijk niet!

Er komt online (vanaf morgen) ruime aandacht voor de Week van de Eenzaamheid, we hebben verschillende acties in de pijplijn voor Coming Out Dag en we gaan weer diverse livestreams hosten van DJ’s en bands, maar ook educatief met online theorielessen, workshops en meer.

Hou de site dus goed in de gaten!!

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X