Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Europese kickbokskampioen Gisel Noort Zwaan

Blog

Europese kickbokskampioen Gisel Noort Zwaan

Gisel Noort Zwaan is de nieuwe Europese kampioen kickboksen in het bantamgewicht bij de jeugd. De 14-jarige Rijnsburgse kwam zaterdag 26 november uit op het Best of the Best kickboksgala van de Youth Fight League in Amsterdam voor de Katwijkse Boks- en Kickboksvereniging Kamakura.

Het Europese titelgevecht werd gevochten op K1-regels en de Rijnsburgse vocht de 5 rondes van 1,5 minuut met volle overtuiging. Haar Rotterdamse tegenstander had, naar mate de wedstrijd vorderde, steeds meer moeite om Gisel bij te houden. De 14-jarige werd daarop unaniem uitgeroepen tot de nieuwe Europese kampioen.

De Rijnsburgse kickbokser was benaderd voor de titelwedstrijd nadat zij eerder dit jaar gevochten en gewonnen had op het Youth Open Championship in Leidscheveen. Alwaar zij ook een zeer overtuigende indruk wist te maken.

Kamakura Katwijk geeft boks- en kickbokslessen voor de jeugd en volwassenen in de sportzaal van De Duinroos aan de Prinses Irenelaan. Heb je interesse en wilt je een proefles volgen? Neem dan contact op met Wim van Rijn op rijnvan.wh@casema.nl of 071-4077990. Voor meer informatie over de boks- en kickbokstrainingen kunt je kijken op www.kamakurakatwijk.nl.

Geschreven door:Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X