Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /EO-Jongerendag verhuist naar Rotterdam

Blog

EO-Jongerendag verhuist naar Rotterdam

Zaterdag 25 mei 2019, Rotterdam Ahoy

De 45e editie van de EO-Jongerendag vindt op zaterdag 25 mei plaats in Rotterdam Ahoy. Dat maakt het EO-jongerenplatform BEAM vandaag bekend. Eerder vond het evenement plaats in het Gelredome Arnhem. De nieuwe locatie sluit beter aan bij de EO-Jongerendag anno 2019. De keuze voor Ahoy past bij de trend van kleinschalige christelijke evenementen met een minder massaal karakter.

Met de keuze voor Ahoy is het evenement klaar voor de toekomst. Presentator Joram Kaat is enthousiast over de nieuwe locatie: “Rotterdam Ahoy is een echte evenementenhal. De sfeer is daardoor persoonlijk en je staat letterlijk dichterbij de jongeren. Dat is tof. In de afgelopen 45 jaar is de EOJD vaker verhuisd, maar nog niet eerder naar de regio Rotterdam. Hierdoor is de nieuwe locatie beter bereikbaar voor bezoekers uit Zeeland, België en iedereen uit de regio Rotterdam”.

De EO-Jongerendag is het grootste christelijke muziekevenement voor jongeren in Europa. Tegelijkertijd wordt het aanbod van christelijke evenementen in Nederland steeds meer divers en kleinschalig. Met de keuze voor Ahoy sluit de EO aan bij deze trend door in te zetten op een evenement met onverminderd ambitieus muziekprogramma, maar meer persoonlijk karakter.

Het is niet de eerste keer dat het evenement verhuist. Eerder zijn onder andere de Amsterdam Arena, Galgenwaard en de Jaarbeurs locatie geweest van het evenement. De afgelopen jaren heeft de EO met veel plezier gebruikgemaakt van het GelreDome in Arnhem.

De EO-Jongerendag is het grootste christelijke jongerenevenement van Europa waar duizenden jongeren vieren wie Jezus voor hen is. De kaartverkoop van de EO-Jongerendag gaat vanaf begin 2019 van start via de website eo.nl/jongerendag.

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X