Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Elke donderdagavond fotoclub bij Kattuk.nl

Blog

Elke donderdagavond fotoclub bij Kattuk.nl

Creatief foto’s nabewerken, stories, gifjes en stopmotions maken

Elke donderdagavond vanaf 19 uur komt de Kattuk.nl fotoclub bij elkaar voor workshops, stopmotion, fotoshoots en meer. Onder begeleiding van een ervaren vrijwilliger die de fotovakschool heeft gedaan ga je aan de slag met alle vormen van fotografie, inclusief digitale nabewerking.

Ben je 15 jaar of ouder en lijkt fotografie je leuk?
Kom dan op donderdagavond een keer langs tussen 19-20:30 uur. We zitten aan de Voorstraat 59 in het centrum van Katwijk (tegenover The Safe)
Je hoeft geen eigen camera en/of laptop te hebben, wij hebben alles in huis. Professionele NIKON spiegelreflex camera’s, statieven, softboxen en belichting, reproductiestatief voor stopmotion, snelle grafische laptops en PC’s inclusief creatieve software en een fotoprinter

Voor de nabewerkingen gebruiken we het gratis open source programma GIMP. Hiermee heeft de fotogroep vorige week bovenstaande foto van de Voorstraat bij de Schuit bewerkt. In een uur tijd kreeg de straat een volledige make-over en lijkt het alsof het einde der tijden gekomen is. Supergaaf om te doen!

En er zijn meer mooie foto’s. Zo heeft Kattuk.nl huisfotograaf Jaap Ouwehand voor IkToon Katwijk ‘Maak Kunst van Kunst’ in juni een hele pop-art serie gemaakt en mooie nabewerkingen van de Witte Kerk en de Molen. Bekijk een aantal voorbeelden onderaan dit bericht.

Hieronder nog een leuke stopmotion voor IkToon Katwijk

 

Geschreven door:Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X