Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Eind september start weer een ExpEx training in gemeente Katwijk

Blog

Eind september start weer een ExpEx training in gemeente Katwijk

Donderdag 25 augustus vrijblijvende infobijeenkomst @ Huize Callao

ExpEx (Experienced Experts) zijn getrainde ervaringsdeskundige jongeren die hun ervaringen positief inzetten voor andere jongeren en professionals. In een hechte groep wordt o.a. geleerd over herstelprocessen en worden vaardigheden opgedaan hoe deze kennis opbouwend in te zetten voor anderen.

Ben jij of ken jij een jongere tussen 17 en 28 jaar uit Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg die ervaring hadden met een vorm van jeugdhulp, GGZ, verslaving of thuisloosheid en inmiddels daar hun weg in hebben gevonden? Die affiniteit hebben met zorg en beleid en eraan toe zijn om hun ervaringen in te (leren) zetten voor andere jongeren of professionals. Als maatje, voorlichter of meedenker?  Stuur dan gerust deze info naar ze door of kom op do 25 augustus naar de (vrijblijvende) infobijeenkomst over de volgende training die eind september start. Ontmoet daar al getrainde ExpEx en de trainers en hoor alles over de mooie meerwaarde van ExpEx.

Do 25 aug,17u tot 18.15, Callaoweg 1, Katwijk

ExpEx is net als de Krachtcirkel en het Steunpunt (STIP) onderdeel van Clientorganisatie Lumen Holland Rijnland en werkt hierin samen met Family Supporters.

Aanmelden kan HIER

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X