Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Een brief van Ebert #1

Blog

Een brief van Ebert #1

Eerst het volgende. De brief die u zo straks zult lezen vindt zijn oorsprong als een van de vele persoonlijke mails die wij gedurende ons bestaan als jongerensite hebben mogen ontvangen. Deze brief is afkomstig van ene Ebert (hoogstwaarschijnlijk een pseudoniem). Ebert heeft ons gedurende het afgelopen jaar met haast wekelijkse regelmaat een nieuwe mail gestuurd. Deze wisselen van inhoud maar zijn altijd onmisbaar doordrenkt met zijn visie op de huidige staat van zaken in het geliefde Katwijk, wat wij ons thuis mogen noemen. Na vele tot in de late uren doorlopende discussies hebben wij besloten om de meest recente mails tegen al onze normale richtlijnen in vanaf dato te publiceren, uit liefde en eerbied voor Ebert. Wij wensen jullie alvast veel leesplezier. Met vriendelijke groet, de algehele redactie.

Beste redactie van Kattuk.nl,pexels-photo-1913016

Ik, Ebert, maak mij al enkele dagen ernstige zorgen over naderende veranderingen in het mij zo vertrouwde Katwijk. Hiermee doel ik de op steeds waarschijnlijker wordende komst van een Mcdonalds filiaal in Katwijk die ook jullie op de redactie onwaarschijnlijk niet is ontgaan. Hoewel dit op het eerste gezicht niet voor zich zelf spreekt zal de komst van desbetreffend filiaal vergaande gevolgen hebben voor ieder van ons allen. Onze levens zullen sluiperwijs geïnfiltreerd worden door de kwade, kapitalistische en bovenal goddeloze energieën die de gouden bogen van deze keten overal met zich meedragen. Zelfs de ons door onze god gegeven zondag zal niet onaangetast blijven. Bovenal zal dit kwaad zich specifiek, EN DOELGERICHT, richten op de meest kwetsbaren in onze samenleving, de jongeren. Als producten van de tijd waarin zij leven zijn zij ongetwijfeld het meest gevoelig voor de agressieve verleidingstechnieken die het bedrijf op hen los zal laten. En weet, eenmaal in diens greep zal geen enkel van hen ooit nog terug kunnen of willen keren naar het leven voorafgaand aan de burger op hun plastic dienblad. Hun gebrek aan langetermijnvisie zal hun zwaar gaan kosten en begeleiden naar een slaafs bestaan in een slaafse wereld. Ik wil hierbij dan ook een oproep doen aan jullie als redactie, om deze mail toch echt op jullie site te plaatsen, het is mij niet ontgaan dat dit verzoek eerdere malen niet is gerespecteerd. Jullie als jongerenwebsite kunnen wellicht de koers van opinie wijzigen en onze jongeren (EN TOEKOMST) behoeden voor het kwaad waaraan zij zich dreigen te onderwerpen.

Groeten, Ebert.

Btw: foto’s zijn toegevoegd door de redactie, niet door Ebert.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X