Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /DVS schittert in MusikParade Duitsland

Blog

DVS schittert in MusikParade Duitsland

Afgelopen weekend reisde de Chr. Muziekvereniging DVS door het noorden van Duitsland. Voor de drukbezochte Musikparade trad de band op in Hamburg, Münster en Oldenburg. Het werd om verschillende redenen een bijzonder weekend.

Internationale toporkesten
De Musikparade is een toernee door Duitsland waarbij tijdens de eerste maanden van het jaar ieder weekend een grote taptoe wordt georganiseerd in concerthallen door geheel Duitsland. Dit weekend had DVS de eer om de taptoes af te sluiten in deze drie Duitse steden. Veel kilometers maar met een mooie beloning in de vorm van uitverkochte taptoes met deelnemers uit Rusland, Oekraïne, Italië, Oostenrijk en Duitsland. DVS bracht het publiek in vervoering met een geweldige show en werd beloond met een langdurige ovatie.

Afscheid Leo de Vreede
Dit weekend was er ook het laatste optreden van tamboer-maître Leo de Vreede. Zeventien jaar heeft hij op zijn karakteristieke wijze leiding geven aan het orkest. Nadat hij tijdens de nieuwjaarsreceptie al benoemd werd tot lid van verdienste was er dan in Oldenburg echt zijn laatste optreden. In een uitverkocht EWE arena kreeg hij na een geweldige uitvoering van de show Into the Light zijn langdurige slotapplaus. 

Jubileumconcert
Na het afronden van de Duitsland tour is DVS nu helemaal klaar voor het jubileumconcert ‘Friends for Life’ in het kader van het 65 jarig jubileum van DVS en het Katwijks Chr. Mannenkoor Jubilate. Op dinsdag 26 februari worden in de middag en de avond twee bijzondere concerten gegeven met alle orkesten van DVS en het koor. In de TheaterHangaar wordt het publiek verrast met 30 schitterende nummers in een bijzondere setting. Het publiek draait van act naar act en bijzondere visuele effecten completeren een geweldige publiekservaring. U kunt nog steeds kaarten voor de middag kopen voor € 25,00, kaarten verkrijgbaar op maandag-, dinsdag- en woensdagavond in het clubgebouw van DVS, Nieuwe Duinweg 51 of via de webshop op www.dvskatwijk.nl.

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X