Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /DVS en Jubilate brengen DVD uit na grandioos jublieumconcert

Blog

DVS en Jubilate brengen DVD uit na grandioos jublieumconcert

Maar liefst 1.500 bezoekers hebben afgelopen week kunnen genieten van het grootse Jubileumconcert ‘Friends for Life’ in het kader van het 65 jarig jubileum van de Chr. Muziekvereniging DVS en het Katwijks Chr. Mannenkoor Jubilate. De grote zaal van de TheaterHangaar was het prachtige decor van dit unieke evenement.

Het massaal opgekomen publiek kon genieten van bijzondere momenten en emoties. Natuurlijk was het een bijzondere ervaring dat je als bezoeker in je stoel werd gedraaid van de ene act naar de andere act. Een enorm afwisselend programma variërend van het mannenkoor Jubilate tot DVS met haar Marchingband, het Juniorenorkest, Leerlingenorkest, AMV-ers en DVS on Stage. Omlijst door tal van beelden uit heden en verleden, speciaal gemaakt voor de nummers die ten gehore werden gebracht.

Afwisseling
Onder het toeziend oog van Burgemeester en Wethouders werd het een feest van herkenning en ontdekkingen. Heerlijke koormuziek, van het Slavenkoor tot Rod Stewart’s ‘I am Sailing’ werd afgewisseld met de blaasmuziek van DVS. De Marchingband bracht naast stoere nummers van de Royal Marines, Queen en Maroon5 ook voor het eerst muziek uit hun nieuwe Westernshow ten gehore, het Juniorenorkest varieerde van polka tot dance-muziek, DVS on Stage bracht veel swingende nummers en begeleidde ook rapper Mick Spek en het showballet stichting ENS.

Hoogtepunten waren het samenspel van alle deelnemers aan het begin van het concert en in de finale met het ontroerende ‘My Way’. En natuurlijk de allerjongste kinderen die met een speelse act lieten zien dat het met de culturele toekomst van Katwijk dik in orde komt.

DVD
Op veler verzoek wordt het gehele concert al uitgebracht op DVD. Voor het bedrag van € 9,50 kan iedereen deze bestellen in de webshop van DVS webshop.dvskatwijk.nl of via een mail met naam en adres naar info@dvskatwijk.nl

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X