Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Welzijnskwartier /Duurzaam en sociaal vervoer in de Duurzaamheidsweek

Blog

Duurzaam en sociaal vervoer in de Duurzaamheidsweek

Katwijk Rijd(t) Mee vertelt tijdens de Duurzaamheidsweek Katwijk over de mogelijkheden van de sociale vervoersdienst van Katwijk. Op 13 oktober a.s. staan vrijwilligers in het Natuurcentrum (Boulevard 73, 2225 HA, Katwijk aan Zee) klaar. Iedereen is welkom van 10.00 tot 12.00 en 14.00 tot 16.00.

Als u ergens heen wilt, maar dit niet meer zelf kunt dan helpt Katwijk Rijd(t) Mee u. Vervoer vóór en dóór inwoners van Katwijk. Vrijwillige chauffeurs kunnen u binnen- en buiten de gemeente Katwijk brengen en ophalen. Binnen Katwijk rijdt de dienst met 100% elektrische auto’s.

Speciale actie

Naast informatie is er ook iets speciaals te verkrijgen. De eerste 15 nieuwe aanmeldingen mogen wij een 1-jarig gratis abonnement aanbieden ter waarde van 15 euro.

Word chauffeur van de wijkhopper

Lijkt het u ook leuk om als chauffeur of vrijwilliger aan de slag te gaan, dan kunnen wij u hier ook meer over vertellen tijdens deze ochtend of middag.

Katwijkse Duurzaamheidsweek

Van 10 t/m 15 oktober 2022 vindt voor de eerste keer de Katwijkse Duurzaamheidsweek plaats. Tijdens deze week laten de duurzame koplopers en actieve organisaties op dit gebied, zien wat ze zoal doen om Katwijk een stukje mooier te maken. Aan de hand van verschillende themadagen is er een uitgebreid programma deze week, met voor ieder wat wils.

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X