Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/CDA /DURF gaat meedoen aan gemeenteraadsverkiezingen 2018

Blog

DURF gaat meedoen aan gemeenteraadsverkiezingen 2018

Een brief aan de gemeenteraad in de Inbox.

Geschreven door Sonny Spek en Danny Dubbeldam.

Zij houden zich al een tijdje bezig met jongerenparticipatie en de lokale politiek, zijn teleurgesteld in de reacties van diverse partijen op hun acties en hebben nu besloten een eigen partij op te richten onder de naam; DURF. 

Ok, hoe zit dat dan? 
Dat kan je lezen in de brief hierna. 

Geachte gemeenteraad,

De afgelopen periode heeft DURF op diverse manieren geprobeerd u actie te laten ondernemen op diverse fronten. Wij zijn erg teleurgesteld in de reacties (of eigenlijk die er niet waren) van diverse partijen in de raad. Als de mensen van Hart voor Katwijk, GemeenteBelangen, ChristenUnie, SGP en D66 al überhaupt niet de moeite nemen om te reageren op een voorstel vanuit burgers, in hoeverre is het dan geloofwaardig als er straks wordt gevraagd om de stem van diezelfde burgers? Het antwoord is: niet.

Wij hebben er onvoldoende vertrouwen in dat u volgend jaar voor een omslag in de Katwijkse politiek zal zorgen. Op deze manier zal het college bestaande uit het CDA, SGP en ChristenUnie haar meerderheid gaan behouden. Dit kunnen en willen wij niet accepteren. Daarom zullen wij op 21 maart 2018 in onze prachtige gemeente meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

Wij zullen dit doen met de stellige overtuiging dat er nog te veel burgers niet door u vertegenwoordigd worden en de komende 11 maanden zullen wij proberen hun vertrouwen te winnen.

Wij wensen u erg veel succes met de campagne en gaan elkaar zien.

Met vriendelijke groet,

Sonny Spek
Danny Dubbeldam

Tot zover de brief. Later meer…

 

 

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X