Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Duistere krachten in Katwijk (Uit!tips)

Blog

Duistere krachten in Katwijk (Uit!tips)

Er was eens een kroeg in Katwijk, genaamd de Wellekom. Zij wilden een Rolling Stones Eve houden. De ultieme heerser van de hardcore, Nosferatu, was het hier helaas niet mee eens. Hij wilde de naam van de Rolling Stones hoog houden. Hij verjoeg alle mensen uit de Wellekom met zijn duistere krachten en stuurde ze naar de Scum, waar house en hardcore de Scum in de greep heeft, en ’t LVC, waar DJ Fresh regeert over drum ’n bass. – Vind je dit nu allemaal te vaag? Lees dan verder!

Vrijdag

Rolling Stones Eve
Half Katwijk wil er nog niet dood gevonden worden, de andere helft gaat gillend op de loop bij het horen van de naam. Waar wij het over hebben? De Wellekom natuurlijk! Zij organiseren vanavond een heuse Rolling Stones Eve. Pure schande, zo vinden wij. De Rolling Stones zijn beter dan dat. Wij verwachten eerder een houseparty met alles erop en eraan, misschien een tip?

Fridaynight housecafe
Nu we het er toch over over hebben, vanavond een soort van bijna houseparty in de Scum. Ok, een housecafé dan, met hardcore (ja, heel logisch), is bijna hetzelfde toch? Ff een simpel rekensommetje: housemuziek + drank + gezellige mensen = ingrediënten voor een topavondje. Goed hea! Wat zijn we slim.

Zaterdag

“Omwonenden Scum verzocht hun huizen te verlaten”
Vanavond trekken duistere en mysterieuze krachten richting Scum. Nosferatu, ultieme heerser der hardcore, zal vanavond ontwaken. Met zijn karakteristieke sound zal hij de meest duistere krachten loslaten en zorgen voor een ultiem hoogtepunt! Het bloed zal sneller gaan stromen en de adrenaline wordt opgepompt! – Nee, we hebben het niet over het einde der tijden, we hebben het over een gloednieuw hardcoreconcept: Kovenant – Putting the bite back into Hardcore. Wil jij ervaren welke krachten uit de speakers zullen schallen? Zorg dan dat je erbij bent, het zal waarschijnlijk druk zijn, zelfs Arno (red.) staat namelijk te popelen om erheen te gaan.

Champion Sound present DJ Fresh (UK)
DJ Fresh, de kampioen van drum ’n bass. Hij zal vanavond ’t LVC laten trillen op hun grondvesten. Half Katwijk – jeweetwel, dat deel dat gillend op de loop is gegaan – gaat hun voetjes lichten op de dansvloer van ’t LVC. Ook Arno – jeweetwel: degene die de duistere krachten gaat trotseren – gaat (als hij het overleefd) een borreltje doen. Nu denk je vast ‘wat boeit ons het dan hij gaat’, maar áls hij het huis verlaat, dan doet ‘ie dat voor een goed feestje. Dus onthou!

Kun je vanavond nou niet slapen al onze enge verhaaltjes, vergeet dan niet: ze leefden nog lang en gelukkig. The end.

Nog niks gevonden?
Check de Uitagenda voor meer.

Gaan wij van Kattuk.nl nog wat doen dit weekend?
Arno (red.) gaat stijldansen op de duistere krachten in de Scum. Wij durven dit echter niet aan, dus zoeken we onze eigen veilige kroeg op. Oh en zaterdag gaan we eerst de redactie een opfrisbeurt geven en daarna is het tijd voor de jaarlijkse pizzatest!!

Oh ja, we zoeken nog reporters om verslag te doen van concerten. Interesse? Laat ’t ff weten via info@kattuk.nl.

Have a nice one!!

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X