Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Drive-in bioscoop op parkeerterrein Noordduinen

Blog

Drive-in bioscoop op parkeerterrein Noordduinen

9 t/m 11 september vanaf 21 uur: Open Air Cinema Leiden International Film Festival @ Parkeerterrein Noordduinen. Met Baby Driver, Captain Fantastic en Titane.

Van 9 t/m 11 september waan je je in de duinen van Katwijk weer heel even in een Amerikaans dorpje in de jaren 50: de Drive-in bioscoop van het Leiden International Film Festival is terug!

De LIFF Drive-in is terug, en er zijn nog tickets voor jou beschikbaar!
Race naar de onderstaande link om je kaartjes te bestellen en verzeker jezelf van een plekje tijdens de vertoningen van Baby Driver, Captain Fantastic of Titane (of ga gewoon naar allemaal )!

Programma

Donderdag 9 september: Baby Driver
Baby, bestuurder van vluchtauto’s, ontmoet een meisje en wil stoppen met zijn criminele bestaan. Gedwongen om mee te werken aan een overval die gedoemd is te mislukken, zet hij zijn leven, liefde en vrijheid op het spel.

Vrijdag 10 september: Captain Fantastic
Diep in de bossen heeft Ben zijn ideale wereld geschapen voor zijn zes kinderen. Ver weg van de hectiek van het hedendaagse bestaan. Het leven is puur en overzichtelijk, tot een dramatische gebeurtenis alles verandert.

Zaterdag 11 september: Titane
Alexia heeft wat littekens opgelopen in haar jeugd. Ze heeft een titanium plaat in haar hoofd, als herinnering aan een auto-ongeluk. In plaats van angst of weerzin hebben auto’s sindsdien enorme aantrekkingskracht op haar.

Kaartjes à 35 euro (2,61 euro transactiekosten) koop je HIER

Facebook

Website

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X