Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Religie /Driehonderd euro voor stichting Asareel

Blog

Driehonderd euro voor stichting Asareel

Na een geslaagde uitverkochte sneeuwpop avond op 8 november, had sneeuwpop nog een verassing voor stichting Asareel. Stichting Asareel zorgde voor de jassen op deze avond en heeft een filmpje mogen tonen over de activiteiten van de stichting.

Asareel is een christelijke stichting die jongeren dagbesteding aanbiedt. Deze jongeren vallen buiten de reguliere hulpverlening en onderwijs. Iedereen heeft recht op hulp en een vriendelijk woord vindt Asareel. Daarom werd er op sneeuwpop een inzameling gehouden om de stichting een hart onder de riem te steken.Dus Giel Verhoef & Kees Verdoes van de organisatie van Sneeuwpop overhandigde stichting Asareel daarom een cheque van driehonderd euro. Stichting Asareel wil alle bezoeker van sneeuwpop hartelijk bedanken voor de gulle giften. Wilt u stichting Asareel ook een helpende hand geven.

Wij zamelen oude fietsen,brommers maar ook meubels in om deze weer op te knappen zodat deze gasten weer wat te doen hebben.

Natuurlijk kunt u ons ook een gift geven op rekeningnummer NL 75 RABO 0179138499 . Wilt u meer informatie over onze stichting dan kunt u ons vinden op www.asareel.nl

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X