Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /DOS-aanval overleeft en nieuwe records voor Kattuk.nl. Ruim 1,4 miljoen hits op 1 dag!

Blog

DOS-aanval overleeft en nieuwe records voor Kattuk.nl. Ruim 1,4 miljoen hits op 1 dag!

Zo daar zijn we weer! Site was vanochtend tot 10.47 uur down vanwege een DOS attack. Onze technische man @dirkuijt van www.dirkontwerptenfotografeert.nl was er als de kippen bij om het probleem te verhelpen. Dikke Thumbs Up!!

Hoe vet is dat! Over het algemeen zijn alleen grote websites van commerciele ondernemingen of overheden doelwit van dit soort aanvallen. PaypallF.B.I. en nu wij, we horen er helemaal bij;) Hopen dat dit niet te vaak voorkomt.

Nieuwe records
Vooral dankzij de foto-albums van het SKA Oud en Nieuwfeest zijn er weer een aantal records gesneuveld. Duizenden jongeren wisten Kattuk.nl te vinden om de foto’s te bekijken. Op 1 januari 2013 kreeg Kattuk.nl meer dan 1,4 miljoen hits te verwerken, een kleine 50.000 pageviews en meer dan 100Gb aan dataverkeer. #BAM.

Ook op 2 januari scoorden we lekker, met meer dan 1 miljoen hits en 31K pageviews en 78Gb dataverkeer.  Ter info: over heel 2012 scoorden we zo’n 13 miljoen hits.

De schaamteloze spamacties van de 10 leden tellende Kattuk.nl fotocrew op het Oud en Nieuwfeest met flyers en posters hebben dus duidelijk resultaat opgeleverd. Klasse!

10 jaar Kattuk.nl
Een betere start van het jaar dat Kattuk.nl 10 jaar bestaat hadden we niet kunnen wensen. Op 7 april 2013 is het zover en bestaat Kattuk.nl 10 jaar. Later meer….

Geschreven door:   Redactie

Comments: 2

 • Kpiet

  Beantwoorden 03/01/201316:21

  IP adres uitpluizen. En terug DDoS’en! Of opzoeken en ze een oldskool wcpapieren!

  • Arnout

   Beantwoorden 04/01/201322:29

   Piet…. Doe niet zokinderachtig. Wc-papier… Daar hebben we tegenwoordig rotte-eieren en graffiti voor! 😛

Laat een reactie achter

X