Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/IkToonKatwijk /Doe met jouw vereniging mee tijdens de Week van de Amateurkunst 2019

Blog

Doe met jouw vereniging mee tijdens de Week van de Amateurkunst 2019

Inschrijving verenigingen is geopend

Katwijk doet weer mee met de Week van de Amateurkunst (WAK). Deze is van 22 t/m 29 juni 2019. De WAK is een landelijk initiatief waar de amateurkunst extra wordt belicht en verenigingen zich kunnen presenteren. WAK presenteert zich vanaf dit jaar met de campagne ik toon.

Dit kan door een gewone repetitieavond openbaar te maken, een muzikale workshop te geven, een open dag te houden of wat je maar kunt verzinnen. Kunstenaars en verenigingen kunnen dan gratis meeliften met de landelijk en lokale PR campagne. Aanmelden kan tot 22 mei via peterminnee@welzijnskwartier.nl. Je kan met je vereniging een eigen aanbod creëren, meeliften op de PR-campagne en zo alle inwoners van Katwijk bereiken. 

De organisatie van de WAK is in handen van Welzijnskwartier. Wij komen graag langs om kennis te maken, ideeën en mogelijkheden door te nemen. Dit kan bijvoorbeeld voor aanvang van een repetitie en in een halfuurtje gepiept zijn. Heb je vragen of wil je een afspraak maken mail dan met peterminnee@welzijnskwartier.nl of bel 06 236 90 632.

WAK A0 2019

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X