Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Welzijnskwartier /Doe Mee Weken in Katwijk

Blog

Doe Mee Weken in Katwijk

Leuke activiteiten en belangrijke thema’s: doemeeinkatwijk.nl

Lekker bewegen, anderen ontmoeten en meedoen aan diverse activiteiten! In september start het nieuwe seizoen. Tijdens de Doe Mee Weken (her)starten veel activiteiten. Jouw gezin, opa, tante, buurtvrouw en jijzelf kunnen coronaproof aanhaken bij bijeenkomsten op het gebied van cultuur, sport, ontmoeting of vrijwilligerswerk.

Programma Doe Mee Weken (6 september – 11 oktober)
Ook zijn er in september en oktober diverse ‘bijzondere themadagen en themaweken’. Zoals: ‘Week van Lezen en Schrijven’, ‘Week tegen Eenzaamheid’, ‘Nationale Sportweek’, ‘Burendag’, ‘De Week van Toegankelijkheid’ en ‘Coming Out Day’. Al deze weken staan in het teken van meedoen. Dat is precies wat we willen!

Wat staat er allemaal op de planning?
We geven extra aandacht aan speciale thema’s en er zijn veel leuke activiteiten van lokale verenigingen, buurtinitiatieven en organisaties, waarmee inwoners letterlijk en figuurlijk in beweging komen. Wil je weten wat er allemaal te doen is? Of wil je jouw idee inbrengen? Ga naar doemeeinkatwijk.nl en doe mee!

Waar komen de Doe Mee Weken vandaan? 
Iedereen wil ertoe doen, zinvol bezig zijn, anderen ontmoeten en erbij horen. Tijdens de ‘Doe Mee weken’ staat dit centraal. De seizoensopening en de speciale thema’s zijn de aanleiding voor gemeente Katwijk en Welzijnskwartier om met de campagne ‘Doe Mee Weken’ de activiteiten van diverse lokale partners in de schijnwerpers te zetten.

Geschreven door:   Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X