Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /Doe mee met de Katwijkse Duurzaamheidsweek

Blog

Doe mee met de Katwijkse Duurzaamheidsweek

Van 10 t/m 15 oktober 2022 vindt voor de eerste keer de Katwijkse Duurzaamheidsweek plaats. Tijdens deze week laten de duurzame koplopers en actieve organisaties op dit gebied, zien wat ze zoal doen om Katwijk een stukje mooier te maken. Aan de hand van verschillende themadagen is er een uitgebreid programma deze week, met voor ieder wat wils.

Inwoners, organisaties, bedrijven en instellingen die zich ook inzetten voor een duurzaam Katwijk, kunnen tijdens deze week aansluiten en meedoen. Een mooi moment om te laten zien wat er allemaal al gebeurt op het gebied van duurzaamheid in de gemeente Katwijk. Interesse om mee te doen? Meld dan jouw activiteit aan!

Initiatiefnemer Bewust aan de Kust zegt hierover: “Binnen de dorpskernen Valkenburg, Rijnsburg, Katwijk aan den Rijn en Katwijk aan Zee zijn al verschillende organisaties en inwoners aan de slag met duurzaamheid. Daar zijn wij natuurlijk hartstikke blij mee en trots op! Daarom willen wij de duurzame doeners niet alleen de aandacht geven die ze verdienen, maar ook anderen de kans te geven om hiermee kennis te maken. Want duurzaamheid kan je op ontzettend veel verschillende manier ervaren. Wat dacht je van proeven, leren, maar ook besparen? En, je kunt ook zelf je steentje bijdragen!”

Aanmelden

Dus heb jij een duurzaam initiatief, activiteit of product en wil jij inwoners hiermee laten kennismaken? Meld je aan via info@katwijkseduurzaamheidsweek.nl! Laat daarin ook weten in welk thema jouw aanmelding past. Tijdens de Katwijkse Duurzaamheidsweek is er aandacht voor deze duurzame thema’s:

1. Klimaat en klimaatadaptie

2. Natuur, biodiversiteit en plastic

3. Energie –opwekken en besparen

4. Duurzame mobiliteit

5. Circulaire Economie

6. Gezonde voeding en bewust leven met natuur en milieu

De komende tijd wordt je op de hoogte gehoudenvia de website www.katwijkseduurzaamheidsweek.nl

Noot voor de redactie:

De Katwijkse Duurzaamheidsweek is een initiatief van Bewust aan de Kust – een collectief van lokale burgerinitiatieven voor een duurzame samenleving – in samenwerking met de gemeente Katwijk en De Groene Uitdaging. Neem voor meer informatie contact op met anke@katwijkseduurzaamheidsweek.nl.

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X