Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /Doe mee!! Met de Fotostudio @ Kattuk.nl

Blog

Doe mee!! Met de Fotostudio @ Kattuk.nl

Bekijk hier de eerste fotoshoots, woensdag vanaf 16 uur volgende sessie..

Voortaan is er elke woensdagmiddag van 16-18 uur Fotostudio bij Kattuk.nl met fotoshoots en workshops onder leiding van fotograaf en grafisch designer Hans Vink.  Afgelopen woensdag was de eerste sessie en met zo’n 12 jonge deelnemers in de leeftijd van 13-17 jaar was het gelijk lekker druk en zijn er supermooie plaatjes geschoten.

In de tienerruimte van De Schuit hebben we eerst een fotostudio gebouwd met belichting en backdrop en na een korte uitleg over de camera’s en het gebruik van flits en licht gingen de deelnemers gelijk van start. Ze hebben geholpen met de fotoshoots voor de artiesten en DJ’s van het Kattukwaed festival en foto’s gemaakt van de aanwezige DJ’s van Kattuk.FM. Daarna hebben ze ruim de tijd genomen om elkaar uitgebreid te fotograferen en kregen ze van Hans nog uitleg over de nabewerking van de foto’s. Iedereen was dolenthousiast over de resultaten en alle deelnemers gaan de komende weken door met fotografie. Zeker voor een eerste keer waren de foto’s supergaaf en het wordt met genoeg oefenen alleen nog maar beter.

Een overzicht van de gemaakte foto’s vind je hieronder. Klik HIER voor alle (openbare) foto’s.

@ De deelnemers: neem woensdag een usb stick mee. Dan krijgen jullie je privéfoto’s gelijk mee (als je ze nog niet had)

Doe ook mee!!

Kom je uit Katwijk, ben je 12 jaar of ouder en wil je ook leren fotograferen?
Stuur een mail naar info@kattuk.nl of kom gewoon een keertje langs op woensdag vanaf 16 uur. Aanbellen Voorstraat 59.

Deze woensdag gaan we eerst weer de studio helemaal opbouwen en daarna weer fotoshoots maken. Daarbij komt er extra aandacht voor het nabewerken van de foto’s met filters en meer. De studio laten we lekker staan, want op donderdagavond gaan we shoots doen van de meiden van het Kookcafe in De Schuit. Ook dan ben je van harte welkom vanaf 19 uur om mee te doen.

De Fotostudio en workshops worden georganiseerd door Welzijnskwartier (jongerenwerk en cultuur) i.s.m. Jongerenwebsite Kattuk.nl en is te vinden bij Kattuk.nl in jongerencentrum De Schuit. Aanbellen Voorstraat 59.

 

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X