Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Welzijnskwartier /Denk mee! Project ‘Stoppen met Roken’

Blog

Denk mee! Project ‘Stoppen met Roken’

Voor het een nieuw project over ‘Stoppen met Roken’ zijn wij opzoek naar inwoners van Katwijk die met ons mee willen denken.

Dat roken niet goed is voor je gezondheid, weten we ondertussen allemaal wel. Toch is het voor veel rokers moeilijk om te stoppen. Vaak is het vinden van de juiste hulp lastig, of is het gewoon te moeilijk om het stoppen vol te houden. Wij snappen dat.

Als je wilt stoppen met roken, is het van belang dat de hulp past bij jou als persoon. Niet iemand die zegt hoe je het moet doen, maar juist samen kijken naar wat het beste zou passen. En juist dát is wat Welzijnskwartier wil aanbieden aan de Katwijkers. Ons doel: samen met de inwoners stoppen-met-roken zorg ontwikkelen die past bij ons als Katwijkers.

Een uitdaging, dat zeker. En daarom hebben wij jouw hulp nodig. We zijn opzoek naar inwoners die plaats willen nemen in onze focusgroep. Weet jij veel over Katwijk, haar inwoners, de uitdagingen van de bewoners (in de breedste zin van het woord), gezondheidsproblematieken en wil je je inzetten voor stoppen-met-roken zorg? Dan zoeken wij jou! We willen graag jouw mening horen op plannen die wij aan het ontwikkelen zijn.

Heb je interesse?

Stuur ons een berichtje via facebook of mail naar hannahbouman@welzijnskwartier.nl

Geschreven door: Welzijnskwartier

Geen reacties

Laat een reactie achter

X