Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /Jongeren brainstormsessie @ De Schuit – Denk mee over de Toekomst van Katwijk

Blog

Jongeren brainstormsessie @ De Schuit – Denk mee over de Toekomst van Katwijk

UPDATE2: Vanavond is het al zover!! JOUW MENING DOET ER TOE! Dit is DE kans om mee te praten en denken over de Toekomst van Katwijk
UPDATE1: Nu met video (na lees meer)

Wat vind jij van het activiteitenaanbod voor jouw leeftijd in Katwijk?

Heb je ideeën hoe de Katwijkse onderwijsinstellingen of opleidingen kunnen verbeteren?

Of mis je iets op het gebied van sport & gezondheid?

Wij nodigen jou uit voor een brainstorm over De Toekomst van Katwijk op donderdag 21 juni van 18:30 tot 20:30 in jongerencentrum De Schuit (Voorstraat 59, Katwijk aan Zee). Samen denken we na over onderwerpen die voor onze leeftijdgenoten (12 t/m 25 jaar) belangrijk zijn in Katwijk.

Denk je ook mee?
Reserveer dan nu je ticket via deze site.

Wat gaan we doen?
We doen ons best om via scholen, verenigingen en jongerenorganisaties een club van ongeveer 30 jongeren uit te nodigen voor de brainstorm. Eerst maken we op een leuke manier kennis met elkaar met een lekker hapje en drankje. Daarna denken we op een gezellige manier na wat wij als jongeren belangrijke onderwerpen vinden voor de komende jaren in Katwijk. In totaal duurt de brainstorm twee uur.

Wat is De Toekomst van Katwijk?
De Toekomt van Katwijk is een campagne die de gemeente startte om samen met alle Katwijkse inwoners en organisaties na te denken waar we de komende jaren gezamenlijk onze energie en geld in moeten stoppen. We willen natuurlijk ook dat jongeren hier hun stem in hebben. Daarom is het zo belangrijk dat ook JIJ meedenkt! In wat voor Katwijk wil jij leven? En hoe zorgen we ervoor dat ook leeftijdsgenoten die het moeilijk hebben mee kunnen (blijven) doen in Katwijk? Alles wat wij bedenken wordt meegenomen in de campagne van De Toekomst van Katwijk. In verschillende bijeenkomsten die later dit jaar plaatsvinden wordt toegewerkt naar een zogenaamde maatschappelijk agenda die de gemeenteraad uiteindelijk vaststelt. Laten we ervoor zorgen dat ook onderwerpen die jongeren belangrijk vinden op deze agenda komen te staan!

Kun je er niet bij zijn?
Als je op 21 juni er niet bij kunt zijn, maar wel goede ideeën hebt voor Katwijk, kun je die ook online kwijt. Kijk op het platform Your Priorities De Toekomst van Katwijk of surf naar www.detoekomstvankatwijk.nl voor meer informatie.

 

Geschreven door:Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X