Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Sport /Denk jij ook mee over sport en bewegen in Katwijk?

Blog

Denk jij ook mee over sport en bewegen in Katwijk?

Ben je lid van een sportvereniging en/of sport of beweeg je buitenshuis? En heb je ideeën over wat er al goed gaat en wat er beter kan in Katwijk? Deel dan jouw ideeën met ons tijdens de kick-off voor het lokaal sportakkoord. Op 4 november willen wij met alle sporters, sport-, welzijn- en zorgaanbieders praten over sport en bewegen in Katwijk. De avond begint om 19.00 uur in de kantine van Basketbalvereniging Grasshoppers in sporthal Cleijn Duin. U kunt zich aanmelden via detoekomstvan@katwijk.nlMet uw input wordt een lokaal sportakkoord gemaakt dat richting geeft aan de toekomst van sport in Katwijk.

Wethouder Adger van Helden: “Sport en bewegen is een belangrijke manier om fit en gezond te blijven, elkaar te ontmoeten, mee te doen in de samenleving en te leren. Het sportakkoord kan ons helpen om ervoor te zorgen dat we slim gaan samenwerken, om sport en bewegen ook in de toekomst zijn rol te laten vervullen.

De gemeente Katwijk heeft subsidie gekregen voor het aanstellen van een sportformateur. In samenwerking met Sportpromotie Katwijk, Welzijnskwartier en Sportbedrijf Katwijk heeft de gemeente Hélène Kruis aangesteld. Zij werkt samen met betrokken partijen uit de sport, zorg, welzijn, onderwijs, cultuur, gemeente en bedrijfsleven aan het lokale sportakkoord. De verwachting is dat het definitieve sportakkoord dan januari gereed is.

Persbericht Gemeente Katwijk

Geschreven door:   Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X