Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/CDA /Deelnemers Kattukse Maestro 2019 bekend gemaakt

Blog

Deelnemers Kattukse Maestro 2019 bekend gemaakt

Derde editie weer vol bekende Katwijkers

Op vrijdag 7 juni wordt weer strijd geleverd om de eretitel Kattukse Maestro 2019.

Vier bekende Katwijkse prominenten dirigeren op deze avond het orkest van DVS on Stage en de winnaar wordt de opvolger van ds. Alblas die het afgelopen jaar de wedstrijd op zijn naam schreef. Plaats van handeling is het clubgebouw van DVS aan de Nieuwe Duinweg 51, aanvang 20.30 uur, de toegang is gratis.

Het is inmiddels een echte traditie geworden. Voor de derde keer nemen bekende Katwijkers het op een speelse wijze tegen elkaar op. Zonder enige ervaring in het dirigeren van een orkest durven ze voor de mannen en vrouwen van DVS on Stage te staan en zo het spelen van best pittige muziekstukken tot een goed einde te brengen. Bij één van de nummers wordt het orkest ook ondersteund door een zangeres. Een vakkundige jury beoordeelt de prestaties en roept de winnaar uit van de Kattukse Maestro 2019.

Vorige week woensdag werden de kandidaten voor de editie 2019 bekend gemaakt en voorgesteld aan het orkest waar ze de komende vier weken mee gaan optrekken. Wij stellen ze graag aan u voor:

Kandidaat 1 is de heer Peter Ouwehand. Directeur van Ouwehand Bouw en inmiddels de derde generatie Ouwehand die leiding geeft aan het bedrijf dat al 70 jaar bestaat en reeds 20.000 woningen heeft gebouwd.

Kandidaat 2 is mevrouw Anne Heijnen. Sinds dit jaar toegetreden als notaris bij het gerenommeerde kantoor Verhees Notarissen. Afkomstig uit de Betuwe maar sinds enige jaren definitief gesettled in de Duin- en Bollenstreek.

Kandidaat 3 is mevrouw ds Cornelie Vreugdenhil-Mijnarends. Predikant bij de Gereformeerde Kerk te Katwijk aan Zee sinds 2014 en daarvoor verbonden aan de gemeente als pastoraal medewerker.

Kandidaat 4 is de heer Adger van Helden, lid van het CDA en wethouder van de Gemeente Katwijk met de portefeuille Samenleving, Werk en Financiën.

De presentatie van de avond is in handen van de oud-deelnemers Nicoline Schuitemaker en Noël Bergman. De vakkundige jury bestaat uit voorzitter Johannes Leertouwer ondersteund door Piet de Vries en wethouder Jacco Knape van de Gemeente Katwijk.

De komende weken worden de kandidaten uitgebreid gevolgd. Volg hun avonturen via de website en social media van DVS. Regelmatig worden er filmpjes geplaatst en kunt u genieten van hun vorderingen. Wilt u genieten van de avond zelf? Kom dan op 7 juni naar het clubgebouw van DVS. U bent van harte welkom!

Foto bij persbericht DVS - Kandidaten Kattukse Maestro 2019

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X