Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/CDA /Deelnemers Jongerendebat ’22 bekend!

Blog

Deelnemers Jongerendebat ’22 bekend!

Jouw stem telt! 5 MAART JONGERENDEBAT ’22

Op woensdag 16 maart zijn er verkiezingen voor de gemeenteraad in Katwijk. Het is enorm belangrijk dat iedereen gaat stemmen, want jouw stem telt! Daarom organiseert de politieke redactie van Kattuk.nl op zaterdagavond 5 maart vanaf 19:30 uur een jongerendebat in De Schuit. Zonder publiek! Het debat is live te volgen, en terug te kijken, via de homepage van Kattuk.nl en we zijn blij te melden dat het ook live op TV te volgen is via RTV Katwijk.

Het doel van het debat is om zoveel mogelijk Katwijkse jongeren en jongvolwassenen te informeren over de standpunten van de lokale politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen.

Aan het debat doen politici van de 10 grootste partijen mee; CDA, ChristenUnie, SGP, GemeenteBelangen, Hart voor Katwijk, DURF, VVD, PvdA, KiesKatwijk en D66. Het debat staat onder leiding van Paul Winters en Robbert van Dijk.

Hieronder een overzicht van de deelnemers:

CDA – Adger van Helden
ChristenUnie – Gerard Mostert
SGP – Jan van Dam
GemeenteBelangen – René Slootweg
Hart voor Katwijk – Anita van Ginkel – Lanting
DURF – Max van Duijn
VVD –  Lennart van der Plas
PvdA – Matthijs van Tuijl
KiesKatwijk – Jaap Haasnoot
D66 – Ralf Boland

De deelnemers gaan, aan de hand van een aantal stellingen over de wooncrisis, de coronapandemie en acceptatie, met elkaar in debat over deze door jongeren aangedragen onderwerpen.

HIER vind je de reacties van de partijen op de diverse stellingen. Tijdens het debat worden deze verder uitgediept en gaan we, samen met het aanwezige jongerenpanel, ook op zoek naar tegenstellingen tussen de partijen. Waar wringt het, en waar kunnen ze elkaar vinden? Zodat ook jij goed geïnformeerd wordt om je stem uit te brengen op woensdag 16 maart.

GRKW22: De stellingen

Geschreven door: Politieke redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X