Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Jongerenwerk /De vrijwilligers van het jaar 2018!

Blog

De vrijwilligers van het jaar 2018!

Vrijwilligersprijzen voor o.a. Wesley van Rijn (16 jaar: Stappers en KRB) en Derk- Jan van Duijn (30 jaar: De Schuit).

Met foto’s, juryrapport en meer..

Afgelopen vrijdag was het weer tijd voor de uitreiking van de vrijwilligersprijzen in de gemeente Katwijk.

De winnaars werden door een jury gekozen uit genomineerde in diverse categorieën. Uiteindelijk gingen Wesley van Rijn, vrijwilliger bij jongerencentrum Stappers en de KRB, Derk-Jan van Duijn, vrijwilliger bij JVC de Schuit, Co Viele, vrijwilliger bij de Voorraadkast, Joke de Mooij-Pauw, vrijwilliger bij oa. Hospice Katwijk én de vrijwilligers van Mindervaliden-/Para-/G-sport Tafeltennisvereniging Rijnsoever naar huis met een mooi geldbedrag.

Lees het hele bericht op Katwijkactueel.nl

VRIJWILLIGERSPRIJS 2018: INDIVIDUEEL TOT 18 JAAR

Wesley

Wesley van Rijn (16)

Vrijwilliger bij jongerencentrum Stappers en de Katwijkse Reddingsbrigade

Wesley zet zich al jaren proactief in bij het jongerencentrum Stappers, zodat de activiteiten zonder problemen gehouden kunnen worden. Hij zorgt er niet alleen voor dat vooraf veel zaken geregeld zijn, maar ook geeft hij achteraf administratieve ondersteuning. Bijzonder voor een doener. Bijzonder om als leeftijdsgenoot binnen de leeftijdsgenoten zo goed te kunnen functioneren. Dat maakt hem bijzonder, maar ook het feit, dat hij dit al jaren, voor velen ongemerkt, doet.

Vandaar de voordracht van de jury om hem als eerste in deze categorie te nomineren om hem op deze wijze in het zonnetje te zetten. Om het verhaal compleet te maken: hij is ook vrijwilliger bij de Katwijkse Reddingsbrigade.

VRIJWILLIGERSPRIJS 2018: INDIVIDUEEL 18 TOT 35 JAAR

Derk-Jan van Duijn (30)dj

Vrijwilliger JVC De Schuit

Werken met en voor jongeren in de Schuit was de handschoen die Derk-Jan zo’n vijf jaar geleden oppakte. Nog steeds werkt hij zo’n 15 tot 20 uur per week als programmeur, boekt bands om op te treden in De Schuit en is hij vaak het gezicht van deze organisatie naar buiten. Hij is de PR manager van De Schuit. Zo’n duizendpoot, op die plaats, is voor de jury de persoon geworden om tussen alle anderen net even te laten pieken en als eerste voor te dragen in deze categorie.

 

Het volledige juryrapport hier: JURY RAPPORT DEFINITIEF 2018

Hierna foto’s gemaakt door: Paul van Houten

_MG_1592

_MG_1766

Foto: Paul van Houten

Geschreven door: Ingezonden

Dit bericht is ingezonden. Heb jij ook een bericht voor de site? Mail het dan (liefst met foto of poster) naar info@kattuk.nl

Geen reacties

Laat een reactie achter

X