Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Blogs /De Uit!Tips gaan met de Hakkûh in het zand

Blog

De Uit!Tips gaan met de Hakkûh in het zand

Dit weekend gaan de Uit!Tips met de Hakkûh in het zand. Waren het vorige week vooral bandjes, de week ervoor foute feestjes, dit weekend gaan de hakken in het zand. 

Liefhebbers (en beoefenaars) van live-muziek weten op vrijdagavond niet waar ze het zoeken moeten. Of juist wel. Overal.

Live-muziek in Katwijk beter op elkaar afstemmen? (Padoem tsjj)

schuit

Scum, De Schuit en The Box/PopLab gaan ‘met de hakken in het zand’ door alledrie op dezelfde vrijdagavond live-muziek te programmeren. Beloftevolle liedjesbandjes met oude bekenden in De SchuitOpen Podium in  Scum en The Box hakt daar dwars doorheen gooit ‘extra zand in de motor’ met een avond van en voor lokaal talent, ook een soort van Open podium Jamsessie o.l.v. topmuzikanten met workshops vooraf overdag ding, i.s.m. het PopLab van de Muziekschool. 

Ondertussen gaan bij strandpaviljoen Zee en Zon de voetjes relaxed in het zand bij het optreden van Koest

Heel fijn, leuk en nuttig zoveel aandacht voor live-muziek en talent op 1 avond, maar een beetje spreiding kan geen kwaad. Deze programmering hangt ‘als los zand aan elkaar’. Het lijkt wel op een gevalletje ‘kop in het zand’……of zoeken we nu ‘spijkers op laag water’ en ‘strooien we jullie zand in de ogen?’

Anyway…Genoeg woordgrappen nu…..

Zand erover’

enne…. Props voor degene die er overal bij is deze vrijdag…

Want op zaterdagavond is live-muziek weer ver te zoeken en is het tijd om ouwerwetsjes te Hakkuh!hakkuh

Op een dansvloer.  Nikes aan. Met je kop in een speaker. Even je harde schijf wissen. Ook heel fijn….en nuttig..

De Branding en Ex-Voto in Voorhout gaan er keihard voor met een avond/klein nachtje Hakkuh en zagen met (oldskool) Hardcore, Hardstyle, Gabber en andere snoeiharde ‘dans’muziek door gerenommeerde dj’s.  Ook lekker op elkaar afgestemd btw 🙂

In De Branding gaan oude tijden herleven op een oldskool 90-ies Hakkuh party met onder andere Gizmo en The Darkraver. Ex-Voto gaat Hard-, en Harder Magni onder leiding van Skullz Productions. Met o.a. Estaloca, N-Ergetic en natuurlijk Skullz zelluf!!

Gaat dit je allemaal net ff te hard, wil je wel dansen, maar dan op HITS, HITS en HITS met af en toe een oldskool klappertje, dan zien we je op de Fuif in de Nobel. Fuif staat voor informeel hard feesten op de beste 90s, classics, house en HipHop! 

Fijn weekend!

Mis je wat?
Laat het weten in de comments!

Hierna het volledige overzicht: 

Vrijdag

Rootsriders – Marley Meets @ De Nobel

Koest @ Strandpaviljoen Zee en Zon

90’S Now @ De Nobel

Poplab presents: Live on Stage @ The Box

 

Zaterdag

Hakkûh @ De Branding

Hard Magni @ Ex-Voto

Fuif @ De Nobel

 

Zondag

Geschreven door: Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X