Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /De Schuit gaat dicht ivm verbouwing! Oude Schuit zaterdag voor het laatst open!

Blog

De Schuit gaat dicht ivm verbouwing! Oude Schuit zaterdag voor het laatst open!

Het is eindelijk zover! Het einde van een tijdperk. Onze oude Schuit gaat dicht, want we gaan verbouwen!

Natuurlijk willen we deze periode feestelijk afsluiten in het (zeer) oude vertrouwde Schuitje. Op zaterdag 14 januari is De Schuit zoals je deze tot nu toe kende voor het laatst open. De opbrengsten van dit hele laatste Schuitweekend wordt aan het interieur van de nieuwe Schuit besteed, dus dat is een extra reden om nog even langs te komen en de kas van De Schuit te spekken.

Daarna zal het even stil zijn vanwege de verbouwing. De vrijwilligers van De Schuit zullen met name via de website, facebook en Twitter communiceren over de gang van zaken rondom de verbouwing en de eventuele activiteiten die tijdens de verbouwing (op een andere locatie) worden georganiseerd.

Vrijdag 13 januari Muziekquiz
Omdat muziek bij De Schuit altijd een belangrijke rol speelt, wijden we een quiz aan 40 jaar muziekgeschiedenis. Deze quiz is op vrijdag 13 januari aanstaande. Zaal open 21:00 uur. Start quiz 21:30 uur. Inschrijven kan op de avond zelf met een team van maximaal 5 personen en kost 10 euro.

Zaterdag 14 januari de allerlaatste dag
Op zaterdag beginnen we al vroeg, om 16:00 uur, en maken we er nog een keer een feestje van. De Discorebels hebben de eer om de muziek te verzorgen en er zal een Schuit Top 100 worden gepresenteerd met uiteraard echte Schuitplaten erin.

Bezoekers en oud-bezoekers zijn welkom om nog even binnen te kijken, herinneringen op te halen en de oude Schuit op een feestelijke manier te sluiten. Mocht je geïnteresseerd zijn in echte, authentieke, historische Schuitmeubelen en andere attributen, dan kun je deze avond je bod kenbaar maken. Je kunt hiervoor terecht bij het bestuur (Lucas, Theo en Nancy).

Let erop dat de opbrengsten van deze avond is bestemd voor het nieuwe Schuitinterieur. Dus doe een serieus bod en spek de kas van De Schuit! Wie weet heb je hetzelfde weekend een authentieke barkruk uit De Schuit in je huis waar de rijke geschiedenis vanaf druipt. Zaal open 16:00 uur. Zaal sluit 0:30 uur.

Oud-bezoekers
Omdat De Schuit dicht gaat voor de verbouwing, wil het bestuur benadrukken dat oud-bezoekers van De Schuit heel erg welkom zijn op zaterdag 14 januari vanaf 16:00 uur om nog eens binnen te kijken, bij te praten met andere Schuitbezoekers en een gezellig drankje te komen doen om een tijdperk Schuit af te sluiten! De Schuit is voor vele generaties jongeren een plek geweest en we zouden het leuk vinden om van al deze generaties nog mensen te zien en te spreken.

Kijk voor meer informatie op www.deschuit.nl.

JCV De Schuit, Voorstraat 59, 2225 EM Katwijk

De Soap over de Verbouwing nog een keer lezen. Start dan HIER voor uren leesplezier.

Geschreven door:   Redactie

Geen reacties

Laat een reactie achter

X