Mixtape.

Nieuw!

kattuk.nl/Nieuws Algemeen /De officiële Kattuk.nl oorkonde is uitgereikt aan Caïro!

Blog

De officiële Kattuk.nl oorkonde is uitgereikt aan Caïro!

Kattuk.nl heeft vorige maand (samen met The Rudolfs!) een geheel nieuwe test uitgevoerd, de shoarmatest! Speciaal voor jullie hebben wij ons volgevreten met shoarma van vijf shoarmatenten in Katwijk. Food Center, Caïro, Baraka, Bella Cyprus en Gloria Maria deden mee, en zoals jullie allemaal al weten heeft Caïro deze test gewonnen! De hoogste tijd dus om de officiële Kattuk.nl oorkonde langs te brengen!

Met vijf meiden gingen we naar de Caïro, eenmaal daar aangekomen vertelde Nadine het goede nieuws en de eigenaar wist niet wat hem overkwam! Hij was erg blij met de oorkonde en hing hem meteen op boven de bar! (Dus als je de oorkonde ff wilt checken, je weet ‘m te vinden!)

We kregen meteen wat te drinken en te eten aangeboden, maar omdat het al laat was hebben we gekozen voor een ‘Mickey Mouse-pizza’, die was erg lekker! De eigenaar vroeg ons intussen de hemd van het lijf; wanneer de test was gehouden, wanneer de volgende test komt enz. Maar dat laatste is natuurlijk geheim! Alhoewel ik jullie wel kan vertellen dat de volgende test de Pizzatest zal zijn!

Wij zijn benieuwd of Caïro ook deze test zal winnen (aangezien zij de Pizzatest voor Baraka twee jaar achtereenvolgens hebben gewonnen!). Hou de website in de gaten, want dan weet je waar je het beste kan zitten en waar totaal niet!

Geschreven door:   Nadine

Comment: 1

  • FenderBender

    Beantwoorden 24/11/201014:54

    #EpicMustache #Ingeburgert

Laat een reactie achter

X